Таропрогноз на 22-28 серпня: непростий тиждень вимагає балансу і сили

Таропрогноз на 22-28 серпня: непростий тиждень вимагає балансу і сили - 1 - изображение

Новий тиждень принесе нам 27 серпня зустріч з Молодиком. До цього дня Місяць на спаді, тож енергії нам не вистачатиме, може відчуватися швидка втома, слабкість, тривожність. Важливі державні свята цього тижня та загальна напруга навколо через війну посилюватимуть ці відчуття. Проте важливо втримувати внутрішній баланс, душевну рівновагу та впевненість у своїх діях. Саме на це натякає головний аркан тижня – Поміркованість.

На що ще очікувати кожному з нас, читайте в новому Таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 22-28 серпня: непростий тиждень вимагає балансу і сили - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Таропрогноз на 22-28 серпня
Овен (Двійка Мечів)

У представників знаку Овна може несподівано скластися така ситуація, коли необхідно приймати важливе рішення, а сили волі не вистачатиме. Все це ризикує затягнутися та перейти вже у неконтрольований формат. Тому краще наважитися і прийняти відповідальне рішення.

Телець (Вісімка Жезлів)

Вісімка Жезлів часто вказує на різкі зміни у позитивний бік, що може бути несподіванкою на цьому напруженому тижні. Можливі переїзди, подорожі або отримання добрих новин. При цьому вам доведеться приймати важливі рішення в умовах, що швидко змінюються. Тож дійте швидко і рішуче!

Близнюки (Сонце)

Цього тижня Близнюки раптово можуть відчути повноту життя, глибоке внутрішнє задоволення та приплив енергії. Сонце світитиме їм яскраво, даруючи славу, радість та почуття безпеки. Будьте готові, що на хвилі цієї сонячної енергії з вами можуть статися приємні сюрпризи та реалізація бажань.

Рак (Король Мечів)

Ракам доведеться діяти відповідально та рішуче за непростих умов. Потрібно буде приймати складні рішення, планувати та розробляти стратегію дій для цього періоду. Прислухайтеся до слушних порад – це точно зараз не буде зайвим. Все, що ви зробите зараз, у перспективі дасть гарний результат.

Лев (Вісімка Мечів)

Леви цього тижня можуть зіткнутися з обмеженнями їхніх дій чи страхом, який паралізуватиме та заважатиме адекватно оцінювати реальність. Пригадайте головний аркан тижня, Поміркованість, який говорить про внутрішній баланс та спокій для прийняття правильних рішень у складній ситуації. Вихід завжди є, варто лише шукати його з холодною головою.

Діва (Колесо Фортуни)

Колесо Фортуни нарешті потішить Дів несподіваними, але приємними сюрпризами та позитивними змінами в житті. Все закрутиться у правильному для вас напрямку, просто постарайтеся не заважати природному перебігу подій та зберігати внутрішню рівновагу.

Терези  (Королева Пентаклів)

У Терезів найближчим часом розпочнеться новий плідний період у їхній діяльності та збільшаться фінансові можливості. Можливо, що треба буде приділити увагу вирішенню побутових проблем. Також є ймовірність, що ви можете зустріти жінку, яка відповідає образу Королеви Пентаклів – практичну господарку. Або під впливом певних обставин ви самі можете стати такою Королевою.

Скорпіон (Диявол)

Перед Скорпіонами можуть раптово виникнути такі спокуси та ілюзії, яким важко протистояти. Однак ця карта з розряду «попереджений значить озброєний». Тому будьте готові до ситуацій, які вимагатимуть від вас угоди із совістю, і постарайтеся з честю вийти з них. Якщо цей іспит буде успішно пройдений, будьте певні – осінь приготує вам приємні сюрпризи.

Стрілець (Місяць)

Напередодні Молодика всім не вистачатиме енергії, але Стрільці відчують це особливо гостро. Тож приділіть увагу своєму стану, психічному та фізичному, уникайте негативних емоцій та фізичних перенавантажень. Можливі оманливі очікування, приховування від вас фактів, помилки та прояв підсвідомих страхів. Робіть практики і ритуали, що вас заспокоюють та відновлюють внутрішній баланс.

Козоріг (П’ятірка Мечів)

Козороги можуть зіткнутися найближчим часом з неприємною ситуацією конфлікту, розбрату, скандалу. Причому переможцю вона не дасть задоволення чи радості через обрану нечесну стратегію. Тому спробуйте на самому початку конфлікту прорахувати його наслідки та вжити правильних дій. Не зливайте свою енергію марно!

Водолій (Туз Кубків)

У Водоліїв з’явиться нове джерело натхнення та захоплення. Прекрасний кубок, зображений на карті,  може бути сповнений приємними сюрпризами: і новою закоханістю, і довгоочікуваним подарунком або просто веселою вечіркою в колі друзів. Карта радить скористатися цією легкою енергією та втілити свої бажання у життя!

Риби (Двійка Пентаклів)

Карта зазвичай вказує на проблему вибору та пошуку балансу. Швидше за все, непрості обставини поставлять перед Рибами питання балансування між кількома пропозиціями, проектами, джерелами доходу чи особистими питаннями. Для найкращого результату треба  виявити гнучкість та мудрість у прийнятті рішень.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top