#CULTUREMATTERS: українські зірки взяли участь в благодійному арт-проєкті

#CULTUREMATTERS: українські зірки взяли участь в благодійному арт-проєкті - 1 - изображение

Українські зірки – співачка і модель Даша Астафʼєва, музикант Артем Пивоваров, телеведучі Нікіта Добринін і Тімур Мірошниченко, володарка звання Міс Україна-2021 Олександра Яремчук взяли участь у благодійному арт-проєкті #CULTUREMATTERS.  Його мета – допомогти дітям-переселенцям з окупованих та найбільш обстрілюваних українських міст та територій.

#CULTUREMATTERS: українські зірки взяли участь в благодійному арт-проєкті - 2 - изображение

Артем Пивоваров

Зірки попозували у чорно-білих футболках, які створив художник Станіслав Тіунов. Колекція налічує 10 сюрреалістичних принтів у форматі умисного мінімалізму і дилетантизму. Зображення були перенесені на футболки білого кольору, з яких була створена лімітована колекція.

Нині футболки можна придбати на сторінці проєкту в Instagram, вартість однієї – 999 грн.

#CULTUREMATTERS: українські зірки взяли участь в благодійному арт-проєкті - 3 - изображение

Нікіта Добринін

#CULTUREMATTERS: українські зірки взяли участь в благодійному арт-проєкті - 4 - изображение

Тімур Мірошниченко

На отримані від продажу кошти будуть закуплені м’які іграшки та ігри для розвитку, поділки, розмальовки, альбоми з наклейками для 194 дітей-переселенців з Харкова, Кременчука та Маріуполя. Нині дітлахи знаходяться у Суботцівській територіальній громаді на Кіровоградщині та перебувають під опікою благодійного фонду «Можемо разом».

«Діти є найчутливішими серед нас, вони найбільше страждають від війни, розповідає Оксана Гуляєва, директор фонду «Можемо разом», що  є ініціатором арт-проєкту #CULTUREMATTERS. – Наш фонд у мирний час спрямовує зусилля на розвиток дітей та молоді. Сьогодні, навіть під час війни, діти мають проживати своє дитинство».

#CULTUREMATTERS: українські зірки взяли участь в благодійному арт-проєкті - 5 - изображение

Олександра Яремчук

Нагадаємо, раніше благодійний фонд «Можемо разом» також ініціював збір коштів на 10 000 джгутів-турнікетів для медичного батальйону «Госпітальєри», що займається наданням першої медичної допомоги та евакуацією поранених воїнів з фронту.

Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top