ТОП-5 кліпів іменинниці Ані Трінчер

ТОП-5 кліпів іменинниці Ані Трінчер - 1 - изображение

Сьогодні свій день народження святкує популярна співачка Анна Трінчер. WOMAN MAGAZINE згадує найкращі 5 відео кліпів артистки.

«Школа»

Ця пісня присвячена не лише серіалу «Школа», а й всьому шкільному життю і тим, хто доклав максимум зусиль до створення. Це найяскравіший і найемоційніший період у кожної людини, те місце, де ми вчимося, робимо помилки, знаходимо друзів. Тут наша перша закоханість, наші перші розчарування та зради, але це все і робить нас сильнішими та досвідченішими після кожних наших падінь та невдач.

«Метелики»

Пісня-присвята всім, хто переживає своє перше кохання. 16 років – період дорослішання та формування себе. Безперечно важливий момент для кожної дівчини в житті, яка у підлітковому віці проживає болісне кохання.

Метелики у пісні характеризують вир емоцій, почуття закоханості, адреналін та бажання взаємодіяти з людиною. Біль, невиправдані очікування – у пісні закладений весь спектр емоцій, які викликає у нас перше кохання.

«По губам»

Відео-кліп «По губам», де Анна зняла всіх друзів з ТікТок дому та коханого хлопця, викликав неймовірний ажіотаж та бажану популярність на початку кар’єри. Співачка з’явилася у кліпі в образі, який їй не притаманний. У відео ми нарахували 7 трансформацій, неочікуваних та абсолютно контрастних між собою.

«Не залишай»

Цю пісню Аня випустила вже в період повномасштабної війни росії в Україні. Вона присвячується кожній дівчині, кожній жінці, яку війна розділила з її коханим. Це муд відео – зображення того вічно тривожного стану, в якому знаходяться зараз наші жінки. Дорога без кінця і краю є символом нестерпного очікування повернення додому коханого. За короткий час пісня стала справжнім гімном душі і запала багатьом в серця.

«Ти робив мені каву»

Дует з гуртом MBreeze – це чутлива пісня про кохання під час війни та смуток від очікування зустрічі. Для багатьох з нас єдина можливість зустрітися з коханим – це зануритися у сновидіння.

Фото: Instagram співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top