Таропрогноз на 11-17 липня: найбільший Супермісяць року активує енергію всіх знаків Зодіаку

Таропрогноз на 11-17 липня: найбільший Супермісяць року активує енергію всіх знаків Зодіаку - 1 - изображение

Таропрогноз на 11-17 липня: новий тиждень опиниться у владі нового Супермісяця, та ще й якого! 13 липня ми очікуємо Повню, яка є найбільшим Супермісяцем в 2022 році. Тож активної енергії, припливу сил і позитиву цього тижня не бракуватиме. На такій хвилі багато чого можно встигнути зробити, тому скористайтеся моментом. Проте саме 13 липня контролюйте себе, рух навколо, займайтеся більш спокійними справами і відпочинком.
Що ще новий тиждень підготував для представників усіх знаків Зодіаку, дізнайтеся з таропрогноза від таролога Катерини Пилипенко.

 

Таропрогноз на 11-17 липня: найбільший Супермісяць року активує енергію всіх знаків Зодіаку - 2 - изображение

таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Таропрогноз на 11-17 липня
Овен (Імператор)

Представникам цього вогняного знака на тижні або самим доведеться побути в ролі Імператора та взяти на себе відповідальність у прийнятті важливих рішень, керувати й опікуватися, що властиво взагалі Овнам, або ж відчути підтримку з боку чоловіка з енергією цього аркану. При цьому не забудьте про Супермісяць цього тижня, тому контролюйте свою активність та не приймайте вкрай важливих рішень у цей день.

Телець (Сімка Пентаклів)

Тельці можуть вважати, що цього тижня на них чекає іспит на терплячість, а будь-яка поспішність може лише нашкодити здійсненню далекосяжних планів. Запам’ятайте – час працює на вас. Стережіться приймати зараз важливі рішення спонтанно, хоч як би енергія Супермісяця не стимулювала вас до цього.

Близнюки (Сонце)

Представники цього знаку відчують найближчим часом в повній мірі, що таке щастя і радість. Головне, відпустити себе й не надто аналізувати ситуацію. Щоправда активна енергія Супермісяця може трохи сплутати карти і внести певну динаміку в усі процеси. Але у ваших руках втримати баланс Сонця і Місяця, зберігаючи внутрішній спокій і довіру до Всесвіту.

Рак (Король Пентаклів)

Найближчим часом Раки зможуть підбити підсумки своєї праці та порадіти гарному результату. І відповідно взятися за новий успішний проект або розпочати новий етап в роботі. Можливо також, що ви зустрінетеся з професійною людиною, яка допоможе порадою не тільки у ваших робочих справах.

Лев (Вісімка Мечів)

Леви можуть неочікувано стикнутися з перешкодами, заборонами й обмеженнями. Це може сильно попсувати вам нерви! Візьміть себе в руки і дійте, щоб успішно подолати цей період. А активна енергія Супермісяця, яка домінує на цьому тижні, вам допоможе досягти своїх цілей.

Діва (Трійка Жезлів)

Представники цього знаку нарешті опиняться на тому відрізку шляху, з якого перед ними відкриються широкі перспективи. Використовуйте цей шанс, щоб усвідомити свої можливості, зазирнути у майбутнє та вибрати потрібні орієнтири на шляху до мети. А також розпочати діяти в цьому напрямку.

Терези (Четвірка Пентаклів)

Терези можуть очікувати зараз на певну стабілізацію ситуації, досягнення балансу і контролю. Це стосується як фінансів, так й інших сфер життя. Наразі для вас актуальніше зекономити та створити фінансову “подушку”, ніж ризикувати і вкладати кудись гроші. Особливо не приймайте серйозних рішень у період Повні.

Скорпіон (Сімка Кубків)

Перед Скорпіонами на цьому тижні може постати важкий вибір між цікавими варіантами. Проте краще найближчим часом утриматися від прийняття серйозного рішення, адже Повня не найкращий помічник в цьому. Візьміть паузу для ретельної перевірки пропозицій. Цілком ймовірно, що деякі виявляться оманливими ілюзіями.

Стрілець (Сімка Мечів)

Стрільцям варто бути обережними найближчим часом. Є ризик бути ошуканим, тому краще не піддаватися на активні вмовляння та уважно читати всі ділові папери і важливі документи. Особливо в період Повні. Утім, карта також радить самому схитрувати, щоб не залишитися в дурнях.

Козоріг (Паж Жезлів)

У Козорогів може з’явитися можливість розпочати новий проект або познайомитися з потрібними людьми для реалізації своїх ідей. У будь-якому випадку, будьте готові до чогось нового у своєму житті та не втрачайте цього шансу. Залиште сумніви та невпевненість позаду, ризикніть і дійте. Проте зверніть увагу, що на Повню краще нічого важливого не розпочинати.

Водолій (Вісімка Пентаклів)

Від Водоліїв ситуація цього тижня вимагатиме зосередженості, опрацювання деталей, якісного виконання певних завдань і самовдосконалення. Завдяки цьому ви отримаєте гарний результат. Активна енергія Супермісяця вам допоможе в цьому.

Риби (Королева Пентаклів)

Представники цього водного знаку найближчим часом отримають певне визнання своєї праці, своїх зусиль. А відповідно і результат у вигляді достатку та задоволення від повсякденних речей. Окрім цього карта пророкує можливу зустріч з мудрою жінкою, яка підтримає вас і допоможе порадами.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top