Таропрогноз на 6-12 червня: ретроградний Сатурн вчить опановувати страхи

Таропрогноз на 6-12 червня: ретроградний Сатурн вчить опановувати страхи - 1 - изображение

Таропрогноз на 6-12 червня: 5 червня вступає у свої права ретроградний Сатурн. Цей період особливий тим, що люди стикнуться зі своїми страхами віч-на-віч. Урок ретроградного Сатурна — навчитися опановувати страхи, а також терпінню та вмінню швидко корегувати свої рішення для досягнення цілей. Щодо страхів, то цей тиждень пройде під арканом Місяця, тобто переживання й зайва тривога можуть зіпсувати ваш спокій вже найближчим часом.

У таропрогнозі від таролога Катерини Пилипенко ви знайдете підказки, на що очікувати саме вам цього тижня.

 

Таропрогноз на 6-12 червня: ретроградний Сатурн вчить опановувати страхи - 2 - изображение

таролог и энерготерапевт Екатерина Пилипенко

Таропрогноз на 6-12 червня
Овен (Четвірка Жезлів)

Цей тиждень обіцяє бути доволі вдалим для Овнів. Вам буде що відсвяткувати або що відмітити “галочкою” у своєму календарі. Це може бути зовсім маленький успіх, а може й доволі суттєвий. Фінансова сфера також вас порадує певними надходженнями, виплатами тощо.

Телець (Повішений)

Тільці можуть опинитися в дивному становищі Повішеного, коли нема руху вперед і здається, що ця пауза вже занадто затягнулася. Причому подібна невизначеність може бути у всіх сферах життя. Треба зрозуміти, що подібні паузи теж потрібні, хоча б для того, щоб по-новому поглянути на себе, на ситуацію, яка вас хвилює. Змінивши “оптику”, ви знайдете вихід з цього становища і почнете новий рух.

Близнюки (Четвірка Мечів)

Переживання і страхи можуть настільки “дістати” Близнюків, що для прийняття рішень та руху вперед їм знадобиться взяти добровільну паузу, відпочинок, перезавантаження. Так ви зможете зберегти своє психічне і фізичне здоров’я. В усіх сферах життя може бути відповідне тимчасове затишшя.

Рак (Вісімка Жезлів)

Це доволі активна карта, а значить, що всі процеси в житті Раків цього тижня розвиватимуться доволі стрімко. Враховуйте це і скористайтеся цією швидкістю собі на користь.

Лев (П’ятірка Жезлів)

Левам доведеться найближчим часом побороти свої страхи та захистити свої позиції, своїх рідних та друзів від можливої агресії чи небезпеки. Лише пройшовши це випробуванн, ви досягнете певного успіху на шляху до своєї мети. У фінансовому плані карта пророчить успішні операції.

Таропрогноз на 6-12 червня: ретроградний Сатурн вчить опановувати страхи - 3 - изображение

Діва (Зірка)

Зірка – знак надій і перспектив. Все, що Діви запланували на цей тиждень, має великі можливості й перспективи, та отримуватиме необхідну підтримку вищих сил. Ви можете отримати приємні подарунки, сюрпризи, а в усіх сферах життя досягнете певного успіху.

Терези (Трійка Пентаклів)

Карта про успішну співпрацю звичайно пророчить хороші досягнення в роботі й фінансах для Терезів. Тільки заручившись підтримкою колег і друзів, ви досягнете своїх цілей.

Скорпіон (Туз Мечів)

Неприємні відкриття, інсайти, протверезіння можуть накрити цього тижня Скорпіонів. Не впадайте у відчай, а просто прийміть ці нові знання для того, щоб легше було обрати правильний шлях.

Стрілець (Ієрофант)

Перед Стрільцями незабаром може постати питання — вдіяти за велінням серця чи за загальноприйнятими правилами і звичаями. Карта Ієрофанта підказує другий шлях. Загалом ця карта позитивно відбивається на всіх сферах життя, головне дотримуватися правил, встановлених в тій чи іншій системі координат.

Козоріг (Вісімка Мечів)

Козорогів страхи і фобії можуть дістати настільки, що становище здаватиметься зовсім безвихідним. Але це лише “ігри розуму”, бо вихід завжди є. Варто лише заспокоїтися, раціонально розписати свої переживання та знайти логічний вихід.

Таропрогноз на 6-12 червня: ретроградний Сатурн вчить опановувати страхи - 4 - изображение

Водолій (Поміркованість)

Водолії зможуть знайти в цьому бентежному світі свій “поміркований шлях”, свій баланс, який допоможе не втратити віру, оптимізм і внутрішні орієнтири для досягнення цілей. Це позитивно позначиться на всіх сферах вашого життя та невдовзі принесе свої результати.

Риби (Королева Кубків)

Рибам найближчим часом варто приділити увагу собі, своїм рідним і знайомим. Від вас очікуватимуть на підтримку й допомогу. Можливе звернення по психологічну допомогу. Карта завжди натякає на інтуіцію, до якої саме зараз слід прислухатися.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top