Таропрогноз на 27 червня – 3 липня: упевнено входимо до екватора літа

Таропрогноз на 27 червня - 3 липня: упевнено входимо до екватора літа - 1 - изображение

Тиждень несе енергію оновлення, адже відбудеться зародження молодого місяця, Молодика, 29 червня о 5:53 за київським часом, а також розпочнеться другий місяць літа – липень. Тож головні новини нового тижня визначатимуть перебіг подальшого місяця. Й у великій мірі залежатимуть від вас самих, від ваших бажань та цілей.
А про те, що не залежить від вас, але впливатиме на ваше життя найближчим часом, читайте в Таропрогнозі від таролога Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 6-12 червня: ретроградний Сатурн вчить опановувати страхи - 2 - изображение

таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Таропрогноз на 27 червня-3 липня
Овен (Туз Жезлів)

Овнам цього тижня вистачить енергії, щоб взятися за нову справу або зрушити з місця те, що застрягло. Яке б завдання не стояло перед вами, беріться за нього з упевненістю у своїх силах, з оптимізмом. І ви обов’язково досягнете успіху.

Телець (Сонце)

Тельцям на новому тижні посміхнеться доля. Представники цього земного знаку відчують в повній мірі, що таке щастя і радість. Головне, відпустити себе й не надто аналізувати ситуацію. Довіртеся долі й насолоджуйтеся цим моментом успіху, гармонії, любові й внутрішнього спокою.

Близнюки (Лицар Жезлів)

Близнюки найближчим часом можуть раптом відчути приплив енергії й завзяття для важливих справ і проектів. Не відмовляйтеся від неочікуваних пропозицій чи занадто сміливих ідей. Енергії цього аркану вистачить для активного початку справи, а далі все залежить від вашої професійності й наполегливості.

Рак (Шістка Кубків)

Минуле може неочікувано проявитися в житті Раків цього тижня. Воно дасть пораду чи підказку щодо вашого сьогоднішнього життя. Наприклад, зустрінетеся з людиною, яку не бачили багато років, або знайдете річ, давно забуту чи втрачену. Проте будьте обережні – світ минулого може здатися зараз вам занадто привабливим й затишним своєю ілюзорністю.

Лев (П’ятірка Кубків)

Левам не вдасться оминути розчарувань. Якщо не вийшла якась дрібниця, то сприйміть це з гумором. Якщо ж ви зазнали поразки у справді серйозній справі, то прийміть це з честю і не приховуйте перед іншими. Чим чесніше ви будете з самим собою, тим швидше зможете знайти новий ґрунт під ногами.

Діва (Шістка Пентаклів)

У Дів буде змога найближчим часом проявити щедрість. Допоможіть людині, що звернулася до вас зі своєю проблемою, постарайтеся проявити увагу до неї. Добро, яке ви зробите, обов’язково повернеться до вас.

Терези (Жриця)

Терезам варто бути напоготові, бо цей тиждень може принести неприємні сюрпризи, таємниці, невизначеність та, відповідно, занурення у свої страхи. Вам може здаватися, що все валиться з рук і йде не туди. Перечекайте цей період, а щоб стабілізувати себе й свій емоційний стан, робити те, що ви в змозі проконтролювати.

Скорпіон (П’ятірка Жезлів)

Представники цього знаку зустрінуться віч-на-віч з випробуванням, де їм доведеться відстоювати свої принципи, доводити свою правду. Якщо ви поведете бій чесно і до того ж з повною віддачею, то перемога вам забезпечена.

Стрілець (Король мечів)

Стрільці проходитимуть іспит на кмітливість, знання тактики та вміння користуватися накопиченим досвідом. Готуйте переконливі плани, підбирайте аргументи. Проявіть свій ясний розум саме там, де ситуація давно потребує вирішення. Але якщо ви довгий час не можете впоратися з проблемою, то запросіть знаючого фахівця, щоб він дав вам професійну пораду.

Козоріг (Четвірка мечів)

У Козорогів найближчим часом може статися вимушена пауза або перерва у справах. Навіть якщо вона настане не зовсім з вашої волі, її можна і потрібно використати для рефлексії та відпочинку. Можливо, це саме те, що вам потрібно зараз.

Водолій (Маг)

Енергія молодого місяця надихне цього тижня Водоліїв на активну діяльність, генерування нових ідей і проектів. Усе це задасть правильний вектор і в фінансовій сфері для вас. Не бійтеся йти в нові для себе галузі, професії. Вірте в себе, у свою вдачу і свої сили!

Риби (Справедливість)

У життя Риб нарешті прийде момент істини, коли заплутані справи проясняться. А вам доведеться взяти на себе відповідальність і вершити справи твердою рукою. Карта також означає юридичні справи, зустріч з бюрократичними нормами тощо. Будьте готові до цього і дотримуйтеся принципів справедливості.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top