“Якщо не ми, то хто”: NAVKA презентує альбом пісень військового часу

“Якщо не ми, то хто”: NAVKA презентує альбом пісень військового часу - 1 - изображение

Співачка NAVKA, амбасадор української сучасної музики, ще задовго до повномасштабного вторгнення росії в Україну вважається справжнім послом української культури. Продюсер та головний ментор проєкту з відродження народних пісень «Україна в піснях». NAVKA відчула війну не 24 лютого 2022 року, а ще у 2014. Співачка з власного досвіду знає, що таке кохання крізь війну, оскільки чоловік артистки від самого початку війни відправився на південь, захищати нашу країну.

Співачка презентує повноцінний альбом пісень військового часу під назвою “Якщо не ми, то хто”.Треки, які надихають, змушують вірити та неодмінно боротись за нашу країну. 9 пісень, які присвячені нашим відважним воїнам та коханому чоловіку співачки. 

“Для мене війна почалась не зараз, а ще в 2014 році. Тому як тоді, так і зараз я сприймаю музику, як інструмент в боротьбі за націю. Окрім того, звісно, створення пісні було і залишається для мене емоційним виплеском мого власного сприйняття світу, виплеском моєї енергії” – поділилась співачка NAVKA. 

“Якщо не ми, то хто”: NAVKA презентує альбом пісень військового часу - 2 - изображение

Автором слів та музики незмінно залишається сама NAVKA. В альбом увійшли вже давно відомі треки “Я нап’юсь вина”, “Я не дозволю”, а також абсолютно нові композиції.

“Так, я вважаю, що пісня є одним з головних інструментів у боротьбі на свою націю! Пісня об’єднує! Пісня здатна пробудити приспане коріння твоїх славних предків! Вона надихає, дає сили! Пісня здатна зберегти справжню історію, навіть в часи гоніння, заборон, спалювання книг і переписування історії. Пісня  – це зброя, яка переходила до нас поколіннями! І я використовуватиму цю зброю сповна!” – NAVKA.

Альбом доступний на всіх музичних майданчиках. Все буде Україна!


Фото: прес-служба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top