Таропрогноз на 23-29 травня: відгомін затемнень вплине на останній тиждень весни

 

Таропрогноз на 23-29 травня: відгомін затемнень вплине на останній тиждень весни - 1 - изображение

Таропрогноз на 23-29 травня вказує на те, що новий тиждень ще перебуватиме в енергії коридору затемнення, який закінчився минулого понеділка 16 травня.

Але вплив цього періоду відчуватиметься деякий час. Головним арканом тижня став Диявол, тобто в нашому житті може посилитися вплив маніпуляцій, брехні, легко буде потрапити в обійми переживань і страхів. Як протистояти цьому і що допоможе в ці дні, читайте в таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 16-22 травня: місячне затемнення зачиняє одні двері й відчиняє інші - 2 - изображение

таролог и энерготерапевт Екатерина Пилипенко

Овен (Двійка Мечів)

Овни можуть відчути, що певна ситуція загнала їх в глухий кут. Тому їм у терміновому порядку доведеться міняти стратегію поведінки й обирати новий шлях розвитку. Залиште нерішучість і невпевненість позаду і сміливо дивіться вперед. Потурбуйтеся про своє здоров’я, бо можливі загострення хронічних захворювань.

Телець (Зірка)

Цей аркан є дуже хорошим знаком взагалі, й для Тельців зокрема. Зірка – знак надій і перспектив. Все, що ви запланували на цей тиждень, має великі можливості й перспективи, та отримуватиме необхідну підтримку вищих сил. Ви можете отримати приємні подарунки, сюрпризи, а щодо питання здоров’я, то тут все має бути під контролем або йти до одужання.

Близнюки (Імператриця)

Близнюкам потрібно в цей непростий час слід приділити увагу собі та родинним справам. Подбайте про близьких та тих, хто цього потребує найбільше. При цьому новий тиждень буде вдалим для цікавих починань. Можливі грошові надходження, додаткові виплати, приємні бонуси, що призведе до фінансової стабілізації та зростання. Також подбайте зараз про своє здоров’я, і не матимете клопоту з цим ще довгий час.

Рак (Дев’ятка Кубків)

Ракам пощастило, бо цей тиждень обіцяє бути для них легким і подарувати приємні емоції. Можливі приємні зустрічі з друзями й рідними. У вашій роботі чи діяльності також все буде складатися в найкращий спосіб. Щодо здоров’я, тут все має бути добре, проте не занадто налягайте на алкогольні напої під час зустрічей з друзями.

Лев (Сімка Кубків)

Перед Левами на цьому тижні може постати важкий вибір з цікавими варіантами. Проте завважте, що тиждень у владі аркана Диявола, тож ці пропозиції можуть виявитися оманливими ілюзіями. Тому краще візьміть паузу й перевірте все більш ретельно. Це може стосуватися робочих й фінансових моментів. Будьте уважні до свого емоційного й психічного стану в ці дні.

Діва (Суд)

Дівам на новому тижні можливо доведеться підбивати певні підсумки, приймати дуже важливі рішення, розставляти всі крапки над І у своєму житті. При цьому все це необхідно для переходу на новий рівень, як в комп’ютерних іграх. Фінансові й робочі проблеми вирішаться завдяки вашим вчасним рішенням і розумінню своїх цілей. Можливий перехід на нову роботу. Стан здоров’я істотно покращиться, а серйозні проблеми в цій сфері отримають радикальне вирішення.

Таропрогноз на 23-29 травня: відгомін затемнень вплине на останній тиждень весни - 2 - изображение

Таропрогноз на 23-29 травня: Терези (Лицар Кубків)

Від Терезів цього тижня можуть чекати підтримки й уваги. Тож будьте готові до проявів доброти й чуйності. Також цей аркан натякає на романтичні переживання, приємні зустрічі, любовні справи. Це звісно може відволікти від серйозних справ, тому не варто розпочинати проекти пов’язані з грошима, підписувати ділові контракти й договори.

Скорпіон (Жриця)

Варто бути напоготові, бо цей тиждень може принести Скорпіонам неприємні сюрпризи, невизначеність та занурення у свої страхи. Вам може здаватися, що все валиться з рук і йде не туди. Варто перечекати цей період, стабілізувати себе й свій емоційний стан, робити те, що ви в змозі проконтролювати.

Стрілець (Колісниця)

У Стрільців на цьому тижні можуть бути важливі поїздки, переїзди, можливо навіть пов’язані з не лише з роботою, а й з воєнними потребами. Втім Колісниця завжди несе енергію перемоги, розвитку й правильної динаміки. Тож можна багато чого досягнути, рішуче управляючи всіма процесами на цьому відрізку часу. Пам’ятайте при цьому про баланс і якісний відпочинок.

Козоріг (Десятка Пентаклів)

Для Козорогів цей тиждень стане по-домашньому затишним, теплим і обнадійливим. Можливі довгоочікувані зустрічі з близькими людьми, друзями, знайомими. Ви зможете знову відчути необхідну підтримку родинного кола. Фінансові та робочі справи йтимуть в напрямку гарних перспектив.

Таропрогноз на 23-29 травня: Водолій (Лицар Мечів)

У Водоліїв тиждень буде напруженим, з підвищеним рівнем конфліктності. Є можливість поїздки по справах. Вам доведеться відстоювати свої принципи, свою точку зору. Проте не дозволяйте агресії захопити вас повністю, контролюйте цю енергію й спрямовуйте в конструктивне русло. Можуть бути фінансові проблеми, затримки виплат. На фоні цього будьте уважні до свого здоров’я, бо підвищений ризик травматизації.

Риби (Лицар Жезлів)

Риби можуть відчути приплив енергії й завзяття для важливих справ, проектів. Не відмахуйтеся від неочікуваних пропозицій чи занадто сміливих ідей. Енергії цього аркану вистачить для активного початку справи, а далі все залежить від вашої майстерності й мудрості. У сферах фінансів і здоров’я ніяких неприємних сюрпризів очікувати не варто.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top