Ектор Хіменес-Браво зібрав понад 40 тисяч євро на благодійному вечорі

Ектор Хіменес-Браво зібрав понад 40 тисяч євро на благодійному вечорі - 1 - изображение

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор і суддя проєкту «МастерШеф» на СТБ Ектор Хіменес-Браво зібрав понад 40 тисяч євро на благодійному вечорі у Варшаві. Усі кошти будуть передані у фонд UNITERS та підуть на допомогу постраждалим від повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Ектор Хіменес-Браво зібрав понад 40 тисяч євро на благодійному вечорі - 2 - изображение

Ектор Хіменес-Браво продовжує активно волонтерити та підтримувати українців, готувати разом з командою своїх ресторанів для тих, хто цього потребує, а також привертати увагу всього світу до України. Днями шеф-кухар влаштував благодійну вечерю у Польщі, у варшавському ресторані «Restauracja Belvedere». Ектор зібрав коло однодумців та запросив зіркову гостю –  Злату Огнєвіч, яка виконала низку українських пісень. Зібрані кошти підуть на допомогу постраждалим на Київщині.

Ектор Хіменес-Браво зібрав понад 40 тисяч євро на благодійному вечорі - 3 - изображение

«Благодійний вечір пройшов неймовірно! Зібрано 1 300 000 грн! Ми продали усі 120 білетів, віночки та створили душевну атмосферу. Завдяки усій команді, Златі Огнєвіч, шефу, місцевим музикантам та всій команді ресторану «Restauracja Belvedere» та нашим гостям! Знаєте, бувають дні, які ти запам’ятовуєш на усе життя та розповідаєш за столом друзям. Цей – саме такий! Це була синергія друзів з Польщі, які хочуть допомогти, та українців, які стоять на обороні цінностей усього світу! Я виклався на усі 300%, ніби вперше став на кухню», – ділиться телеведучий.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво з перших днів війни разом з командою своїх ресторанів готує обіди для наших захисників. Так, за цей час командою було приготовано більш як 220 000 порцій! Кожного дня кулінари ресторанів готують близько 3000 порцій їжі.

Ектор Хіменес-Браво зібрав понад 40 тисяч євро на благодійному вечорі - 4 - изображение


Фото: особистий архів Ектора Хіменеса-Браво


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top