Анна Трінчер: “Я дуже сильно залежна від любові”

Woman Magazine

Героїня серпневої digital cover Woman Magazine – Анна Трінчер. Дівчина, яка з юного віку стала активно займатися кар’єрою, а в 15 років – отримала повну фінансову незалежність від батьків. Вона змінюється, дорослішає, але внутрішній трудоголізм тільки нарощує оберти. Чому так сталося? Про це, а також про особисте життя, фінансову грамотність і творчість ми і поговорили з Анною за чашкою кави в ресторані Negorkiy.

Woman Magazine

Аню, тебе можна віднести до представників нового покоління. Ти рано почала кар’єру, відчула успіх, популярність. Не відчуваєш, що ти проґавила момент дитинства?

Я дійсно рано почала доросле життя. У дитинстві все моє оточення дуже відрізнялося від мене. Вони справді відчували безтурботність. Я ж пам’ятаю, що з 7 років почала займатися вокалом, танцями, шахами, модельною справою, карате, дзюдо. У мене в сім’ї батьки своїм прикладом показували, що потрібно постійно працювати, щоб жити в достатку. І їхня модель поведінки, безумовно, передалася мені. У якийсь період мені хотілося вирватися з цих рамок, диктувати свої правила, адже я відчувала, що мені нав’язують, як мені жити. Але це минуло з підлітковим періодом. Зараз у мене принцип: я хочу максимально працювати, щоб до 30-ти років мати можливість повністю себе фінансово забезпечити, а після цього трохи уповільнити темп.

Чи не відчувала ти тиск з боку батьків, жертвуючи своїми бажаннями в підлітковому віці?

Річ у тім, що, коли мені було 12, і тато пішов із сім’ї, я відчула, що маю взяти всю відповідальність за життя мами на себе. За її безпеку, достаток. Я вже опрацьовувала це питання з психологом і можу сказати, що це дуже позначилося на становленні моєї особистості. Я почала працювати, до 15-ти років була повністю фінансово незалежна від мами і могла їй допомагати. Я думала про те, як зробити ремонт, де ще заробити, щоб нам було простіше. Можливо, це була певна жертва, але я не шкодую про неї і рада, що змогла за допомогою психолога розібратися у своїх відчуттях.

У 12 років я відчула, що повинна взяти всю відповідальність за життя мами на себе.

Виходить, тебе драйвлять кризові ситуації?

Я так не скажу. Просто я людина-досягатор, і мене мотивують мої ж результати. Щоразу я хочу більше і більше. Безумовно, кризові ситуації відображаються у творчості артистів. Приблизно раз на півроку я відчуваю стан депресії, апатії, але в ці моменти я дорослішаю, розвиваюся, змінююся.

У психології є поняття – “криза 20-ти років”. Чи відчуваєш ти якісь тривоги?

Я відчуваю певні тривоги, але в мене вони почалися трохи раніше. У 19 років я почала жити окремо від мами і відчула зміни в собі. Спочатку я була в повному захваті від такого дорослого життя, а зараз я розумію, що дуже сумую, що мені не вистачає мами, що мені дуже складно в побуті, оскільки раніше я навіть не замислювалася про домашні процеси, приділяючи весь час роботі.  Я відчуваю, що вже доросла, але моя внутрішня дитина не зовсім хоче дорослішати. 

Анна Трінчер: Я дуже сильно залежна від любові - 3 - изображение

Не переживаєш, що через свій культ продуктивності ти не зможеш дати собі можливість трохи розслабитися?

Я дійсно боюся і думаю про це. У мене немає насолоди від своїх успіхів. Я постійно переходжу на новий рівень, ставлю нові цілі, але не відчуваю стану в моменті, коли була б максимально задоволена собою, хвалила себе. Для повної гармонії мені потрібно навчитися вибудовувати графік не тільки роботи, а й відпочинку, щоб хоча б 2 дні на тиждень не брати свій телефон до рук, не їздити на зустрічі тощо. Я буду в релаксі з собою і коханою людиною. Тоді зможу успішно справлятися з будь-якими навантаженнями. Я завжди жертвую часом для себе і не пам’ятаю, коли в мене востаннє був повноцінний вихідний.

Я завжди жертвую часом для себе.

Ти не думала про те, щоб делегувати процеси, які забирають у тебе час, кому-небудь іншому?

Річ у тім, що я не на тому рівні, коли можу дозволити собі набрати висококваліфікованих співробітників, платити їм відповідну заробітну плату, щоб мій внутрішній перфекціоніст зміг би комусь довірити важливі процеси. А брати і перекладати відповідальність на недосвідчену людину – не в моїх інтересах, адже я постійно нервуватиму, влазитиму в процес, надмірно контролюватиму. Через це простіше робити все самій. Мені є куди рости, і в майбутньому я прийду до делегування.

Відомо, що ти запустила свій ювелірний бренд. Як зараз йдуть із ним справи?

Моя амбітність іноді мені ж і шкодить. Коли у мене з’являється вільна година часу, я починаю думати, а що ж мені ще зробити. Так було і з ювелірним брендом. Я цей проєкт починала рік тому і можу сказати, що це успішний кейс. Але через те, що зараз я ставлю на перше місце свою кар’єру співачки, на інші проєкти витрачаю менше часу, сил, енергії.

Перша колекція була дуже яскравою, мені хотілося, щоб дівчата перестали приховувати свій характер, бажання – через стереотипи, які передалися їм з минулого. Так, прикраси притягують увагу, але не кожна дівчина готова до неї. Моя місія – подарувати відчуття свободи, допомогти позбутися внутрішніх затисків, рамок, переступити через внутрішню категоричність. Нещодавно ми презентували другу колекцію. Вона вже більш стримана – прикраси на кожен день. Дівчата можуть вибрати за своїм настроєм, які вони сьогодні, додавши яскравих або витончених акцентів. Я не приховую, що зараз я переклала відповідальність за ювелірний бренд, але періодами включаюся в цей процес.

До слова, про гроші. Нещодавно ти презентувала кліп, який коштував 30 000 доларів. Скільки ти готова інвестувати у свою творчість?

У свою творчість зараз я інвестую близько 70-80% від мого доходу. Безумовно, я відкладаю гроші на нерухомість, проєкти, які в майбутньому могли б мені приносити пасивний дохід. Щоб бути успішною співачкою, потрібно мати хорошу фінансову подушку. Це не тільки зйомки кліпу та його промо, а й постійні заняття вокалом, сценічні костюми, поїздки, утримання команди, стилісти, візажисти тощо. Говорячи про кліп, цього разу вдалося знайти спонсорів і спрацюватися в синергії настільки, щоб був і якісний кліп, і класний результат співпраці. 

Щоб бути успішною співачкою, потрібно мати хорошу фінансову подушку.

Як у тебе з фінансовою грамотністю? Хто веде твій облік?

Для мене цифри – страшна річ. Моя мама – це мій бухгалтер, і саме вона контролює дохідну та видаткову частину, займається юридичними питаннями, угодами. Насправді, я всю свою сім’ю і близьких включила в роботу, хоч і розумію, що це іноді загрожує конфліктами і розбіжностями.

Анна Трінчер: Я дуже сильно залежна від любові - 6 - изображение

Поговоримо про особисте життя. Нещодавно ти публічно заявила про нові стосунки з блогером Олександром Волошиним. Відомо, що він кілька разів пропонував тобі зустрічатися. Чому відразу не погодилася?

Я погодилася бути з Сашею з третього разу. Близько півроку я почувалася важливою, потрібною, і в мене теж були до нього почуття, але всередині були якісь побоювання, невизначеність. Після перших моїх публічних стосунків минув досить великий період. Потім у мене були стосунки, про які ніхто не знав. Це були дуже складні стосунки для мене, які мене зламали. І, коли Саша почав проявляти увагу, я ще не була готова її приймати, боялася. Я тікала від самої себе, адже я дуже сильно залежна від любові, і коли в мене все добре в особистому плані, всі інші пазли в кар’єрі, розвитку миттєво складаються. Я поставила дуже високу планку для чоловіка, який має бути поруч зі мною. Стосунки – це дуже велика відповідальність, і я хотіла максимальної серйозності без емоційних гойдалок.

Я рада, що я не погодилася з першого разу на його пропозицію, адже зараз ми обидва розуміємо, що через нашу імпульсивність ми б усе дуже швидко зіпсували. Я йому в перший раз так і сказала, що погоджуся з третього разу. Не збрехала (усміхається – прим. ред.). Зараз у нас вибудовуються дуже гармонійні взаємини: ми одне одного мотивуємо, наповнюємо щастям, підтримуємо. Наша сила зростання, завдяки синергії, збільшилася в десятикратному розмірі.

Твій молодий чоловік прагне популярності, успішно створює хайп-приводи. Не вважаєш, що і ти для нього можеш стати інструментом для досягнення особистих цілей?

Так, я постійно чую і читаю подібні коментарі. Із Сашею в нас справді є перетин у блогерстві, але різниця в тому, що я знаходжуся на стику з медіа-діяльністю, а він із бізнесом. Це дві паралелі, які не перетинаються, і, насправді, балансувати між ними досить складно. Ми цей момент залагодили, у нас немає почуття конкуренції один з одним. Коли Саша прийшов у моє життя, мої охоплення збільшилися в кілька разів, незважаючи на те, що про наші стосунки ніхто не знав. Ми разом із ним доходимо до крутих істин, граємо з форматами, пробуємо щось нове, а не перетягуємо ковдру одне в одного. До того ж, він як людина, яка вийшла зі справді нелегких життєвих моментів, змогла фінансово стати на ноги, домогтися того, що мало кому до снаги в такому віці без стартового капіталу, – він уміє цінувати все. І мене це в ньому справді захоплює.

Стосунки – це дуже велика відповідальність, і я хотіла максимальної серйозності без емоційних гойдалок.

Woman Magazine

До слова, Олександр також випускає треки. Чи чекати на ваш дует?

Для Саші музика – це хобі, для мене ж творча діяльність – це процес, до якого я підходжу з повною віддачею і відповідальністю. Поки що в цьому плані наші шляхи не стикаються, і я думаю, що це навіть на краще. Ми допомагаємо одне одному: обговорюємо треки, чистимо, я даю йому своїх майстрів тощо. Він, зі свого боку, допомагає мені вникнути в його сферу діяльності.

Ти раніше багато розповідала про свою сім’ю, взаємини з батьком. Є думка, що дівчата вибирають супутника життя підсвідомо схожого на тата. З огляду на твій досвід, які цінності важливі, щоб їх прищепив доньці батько?

Тато відіграє величезну роль у житті дівчини. Тому що батько – це приклад ідеального чоловіка. Людина, яка звеличує свою доньку, забезпечує їй максимальний комфорт і дає відчуття безпеки. Я виконала величезну роботу над своєю самооцінкою, бо розумію, що не доотримала цього у своєму дитинстві. Не кожна дівчина зможе в собі розпізнати і опрацювати моменти, які в неї заховані в глибині душі, але вони в будь-якому разі проєктуються на взаємини з чоловіками. Дуже важливо, щоб батько показав на своєму прикладі правильну рольову модель спілкування з протилежною статтю. Пояснив, що приниження – це ненормально, аб’юз – це ненормально, обмеження розвитку, власних бажань – це ненормально. Донька має пишатися і захоплюватися своїм татом.

Під час розлучення дуже важливо, щоб батьки вибудували екологічну комунікацію одне з одним і з дітьми. І зараз все більше пар, які намагаються над цим працювати. Це хороша тенденція.

Дуже важливо, щоб батьки вибудували екологічну комунікацію один з одним і з дітьми.

Анна Трінчер

Якщо говорити про нещодавні релізи, скандал із Джері Хеіл і трек – це спланований піар-хід?

Спочатку ми домовилися зробити якусь спільну колаборацію, але дуже довго не могли зрозуміти, в якій формі вона може відбутися. Обговорювали багато різних варіантів. Але в якийсь момент у Мережі з’явилося наше особисте листування, довелося дуже швидко реагувати на цей факт. Мене це навіть якось спочатку образило, адже особисте спілкування на те й особисте, воно не призначене для того, щоб транслюватися в сторіс на тисячну аудиторію. Але вийшов певний прогрів аудиторії перед нашим треком. Так вийшло, і ми вирішили використати це нам на руку, не продовжувати конфлікт, а, навпаки, зробити крок назустріч один одному.

Чи не думала про те, щоб узяти участь у відборі на “Євробачення”?

Це для мене зараз дуже закрита і травматична тема, адже я згадую свої емоції після “Дитячого Євробачення”, після участі в якому я ухвалила рішення, що зовсім не займатимуся вокалом у майбутньому. Внутрішньо я до цього ще поки що не готова, але хочу, щоб рішення приходили до мене в потрібний часовий період. Цілком можливо, що в майбутньому щось зміниться, і я спробую свої сили в цьому конкурсі.

Анна Трінчер: Я дуже сильно залежна від любові - 7 - изображение

Ти зараз готуєшся до зйомки нового кліпу. Поділишся, чого очікувати?

Я вже переходжу на той рівень у моїй кар’єрі, коли я готова представити більш дорослі пісні та показати публіці свою справжню сутність. Ми готуємо дві дуже великі прем’єри. Пісня створена у співпраці з Fox Studio, і я вважаю, що вона дуже класна. У подачі вона трохи агресивна, що якраз-таки і ламає стереотип про мене, який сформувався ще з часів серіалу “Школа”. І це буде мій внутрішній відгук! Ці дві пісні будуть про мене і покажуть мене як дорослу, красиву, сексуальну дівчину.

Я вже переходжу на той рівень у моїй кар’єрі, коли я готова показати публіці свою справжню сутність.

Розкажи про свої творчі плани. Чи думаєш про фіти з українськими або зарубіжними зірками?

Зараз я планую розвиватися на українському ринку, хочу досягти максимуму, перш ніж перейти на новий рівень. Мені цікава різного роду співпраця, особливо, якщо людина відгукується внутрішньо, за духом. Було б цікаво зробити дует із Надею Дорофєєвою, адже ми дві сильні дівчини і дуже яскраві у своїй творчості. Я вважаю, що у нас дуже багато крутих музикантів і артистів, і я б із задоволенням пробувала реалізувати щось абсолютно нове з ними.

Woman Magazine


Текст: Марія Холотій

Фото: особистий архів Анни Трінчер


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top