Naturalне літо: нова колекція-2021 бренду irAro

Naturalне літо: нова колекція-2021 бренду irAro - 1 - изображение

Літо в місті ‒ сезон прогулянок на свіжому повітрі, спілкування на відкритих терасах і гучних вечірок. На багато івентів треба встигнути після робочого дня ‒ а часу на те, щоб змінити образ, не завжди вистачає. На допомогу приходить нова колекція summer’21 від українського бренду irAro, яка легко вирішує проблему.

Дизайнерка Іра Романенко живе в ритмі великого міста, а тому одяг її бренду ‒ невід’ємна частина гардероба амбітних, активних і прогресивних дівчат, які цінують у речах багатофункціональність. Літня колекція irAro пропонує моделі з натуральних тканин, що найбільше підходять для спекотного сезону. Комфортні брючні костюми з льону й шовку представлені базовими кольорами: бежевим, чорним і білим; вони будуть ідеально виглядати як під час офісної наради, так і на вечірньому променаді. Шовкові блузи підкреслять жіночність їхньої власниці і на переговорах у конференц-залі, і на романтичному побаченні в парку.

Також у колекції irAro ‒ лляні сукні довжини міді, трикотажні топи, шовкові шорти. Відмінність бренду в цілому й нової колекції зокрема: більшість речей легко комбінується між собою ‒ зважаючи на гаму кольорів (чорний, білий, пісочний відтінки) та предмети одягу (сорочки, штани, бриджі). Це надає irAro girls можливість створювати образи на всі випадки літа: універсальні й зручні, але водночас трохи зухвалі та сексуальні.

Колекція літо-2021 доповнена сумками, створеними irAro в колаборації з українським брендом Vikele Studio ‒ їхній лаконічний дизайн і варіанти ручок (ремінець та ланцюжок) пасуватимуть до будь-якого образу.


Фото: прес-служба irAro


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top