Оля Виноградова: “Хочу закохатися і бути коханою”

Оля Виноградова: Хочу закохатися і бути коханою - 1 - изображение

Ексклюзивне інтерв’ю для нашого Інтернет-порталу порталу дала відома блогерка, ексучасниця проєкту “Холостяк”, а віднедавна – співачка – Оля Виноградова. Оля розповіла нам про свою дебютну пісню, натхнення, улюблені процедури краси та поділилася подробицями особистого життя.

Олю, почати нашу бесіду хотілося б із вашої дебютної пісні “Я тобі не wife”. Вітаємо вас із прем’єрою. Розкажіть, як і чому вирішили спробувати себе в музиці? Десь навчалися? Чи плануєте розвиватися в цьому напрямку?

Так, це був мій дебют, і я дуже цього хотіла. Кілька років тому я задумала, що запишу пісню. На той момент я про це тільки задумалася, але після проєкту все склалося таким чином, що мені запропонували пісню і, слухаючи її, я зрозуміла, що це однозначно моя – треба записувати. Тим паче що в мене є все для цього. У дитинстві я ходила в музичну школу і грала на фортепіано, ходила на вокал. Тому мені далося це легко.

Хто із сучасних артистів вас надихає?

З наших сучасних артистів немає того, хто надихає, але є ті, на кого варто рівнятися і брати з них приклад – це Діма Монатік. Я захоплююся такими людьми, як він. Це яскравий приклад “трудяги”, людини напористої і цілеспрямованої. Мені імпонують такі люди – з них потрібно брати приклад.

Оля Виноградова: Хочу закохатися і бути коханою - 2 - изображение

Що зараз є вашою основною діяльністю, і що приносить більшу частину доходу?

На даний момент це блог в Інстаграм. Після проєкту я активно почала вести його. Наразі блог в Інстаграм є не лише майданчиком для розваги, а й моїм доходом. Бо реально в ньому можливо заробляти.

Багато хто дізнався про вас після участі в одному із сезонів Холостяка. Що вам дав цей проєкт, як змінив?

У моєму випадку моє життя після проєкту дуже змінилося. Як мінімум, я змінила сферу діяльності: після 5 років роботи помічником депутата я зрозуміла, що мені подобається сфера медіа, і я хочу цим займатися надалі. Також проєкт дав мені класних людей, які по сьогоднішній день перебувають у моєму житті. Ну, і, звісно, проєкт дав мені класний досвід, емоції та великий самоаналіз самої себе.

Чи підтримуєте дружні стосунки з кимось із учасниць?

Так, звісно. Як то кажуть: “Мої люди зі мною”. Дівчатка – Аня і Наташа – зі мною поруч, ми завжди на зв’язку, від самого початку проекту і до сьогодні.

Дивилися наступні сезони Холостяка, Холостячки? Хто з головних героїв або учасників особливо імпонував?

Так, зараз вийшов 11 сезон проєкту “Холостяк”, і я його дивлюся. Цікаво спостерігати за дівчатками і за всім цим процесом. Дивлюся й одразу згадую, як це все зовсім недавно відбувалося з нами. З дівчаток 11 сезону мені ніхто не імпонує, оскільки їх велика кількість і важко запам’ятати всіх, та й, можливо, просто багато тих, хто не чіпляє. Що стосується головного героя, Міша – прекрасний хлопець. Ми знайомі особисто і він – великий розумник, за ним цікаво спостерігати.

“Холостячку” я не дивилася. Хіба що кілька серій, де розповідали деякі “балаболи” про мене.

Олю, а якби вам запропонували знову взяти участь у “Холостяку”, погодилися б?

Це крутий досвід та емоції. Але це вже пройдений етап у моєму житті і, навряд чи, я погоджуся піти вдруге в шоу боротися за серце чоловіка. Я, все-таки, думаю, що чоловік повинен боротися за жінку і домагатися її. Тому, якщо шоу на телеканалі СТБ і шоу про кохання, то я готова бути в головній ролі цього разу в проєкті “Холостячка”.

Якщо не секрет, чи вільне ваше серце? І якого чоловіка хотіли б бачити поруч?

Так, моє серце вільне на даний момент. Воно вільне вже довгий час, і думаю, що вже саме час його заповнити. Хочу закохатися і бути коханою. Чоловіка хочу поруч бачити сильного, сильного не фізично, а морально.

Я досить сильна людина характером, я звикла бути одна і залежати тільки від себе. Ось мені хочеться, щоб чоловік поруч був сильнішим і в якийсь момент прийшов і сказав: “Люба, не хвилюйся і видихни. Я все зроблю”. Так, я сильна, самодостатня і зможу забезпечити себе і свою сім’ю, але зі мною поруч має бути чоловік, який не боятиметься взяти відповідальність не тільки за себе, а й за мене і за нашу майбутню сім’ю. Я дуже хочу велику і дружну сім’ю.

Оля Виноградова: Хочу закохатися і бути коханою - 3 - изображение

Наскільки для вас важлива зовнішність потенційного обранця? На що під час знайомства з чоловіком насамперед звертаєте увагу?

Для мене важлива в людині не зовнішність, мені важлива наявність голови на плечах і наявність у голові. Звичайно ж, мені важливе ставлення людини до мене, її інтереси і погляди.

Зовнішність – абсолютно щось другорядне для мене. Він може бути нереальної краси чоловік (до речі, були такі у мене), але за своєю природою він буде лайном у всіх його проявах. Під час знайомства я завжди дивлюся на манеру поведінки людини, на те, як вона розмовляє, про що вона розмовляє. Ну, і, звісно, я завжди звертаю увагу на очі та посмішку чоловіка.

Як доглядаєте за собою: домашній, салонний догляд, є улюблені процедури?

Я доглядаю за собою, як і в домашніх умовах, так і багато часу проводжу в салонах. Скажу чесно, я люблю ходити і витрачати гроші на себе в салонах, доглядати за собою і мати гарний вигляд.

Чи дотримуєтеся ви певного режиму харчування, займаєтеся спортом?

Я вегетаріанка, тому в мене завжди певний режим харчування. Я його не дотримуюся, я ним живу. Так, спортом займаюся: це тайський бокс і звичайні силові навантаження.

Оля Виноградова: Хочу закохатися і бути коханою - 4 - изображение

Що у вашому розумінні успіх, і чи вважаєте ви себе успішною дівчиною?

Вважаю, що я – успішна дівчина для свого віку. Але я людина, якій завжди всього мало: якщо заробила багато грошей, то я захочу ще більше, і якщо ж я домоглася якогось успіху, то мені його мало, і я завжди буду прагнути більшого. Тому мій справжній успіх на мене чекає попереду і, коли він буде (а він буде, безсумнівно), я вам відповім, що в моєму розумінні, все-таки, означає успіх.

І на завершення нашої бесіди, залиште, будь ласка, побажання для читачок.

Оскільки основна наша аудиторія, це прекрасна жіноча стать. Дівчатка, хочу вам не побажати, а дати невелику напутню пораду – ніколи не зраджуйте своїм бажанням. Робіть, що вам хочеться, і ніколи не бійтеся експериментувати і щось пробувати. Ніхто не знає, як у вас це вийде, але краще спробувати і, можливо, пошкодувати, ніж не спробувати і шкодувати все життя!


Автор: Тетяна Зайцева

Фото: особистий архів


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top