ТОП-5 найгарячіших ведучих прогнозу погоди у світі

ТОП-5 найгарячіших ведучих прогнозу погоди у світі - 1 - изображение

Фото: Pexels

Дедалі більше людей дізнається прогноз погоди з мобільних додатків і пошукових систем. Однак, незважаючи на це, телевізійні метеоновини зберігають стабільно високі рейтинги, завдяки красі та спокусливим формам метеорологів.

Давайте разом помилуємося на ТОП-5 найсексуальніших ведучих прогнозів погоди у світі за версією Woman Magazine.

ЯНЕТ ГАРСІЯ, МЕКСИКА

Янет уже давно є володаркою титулу “Найсексуальніша ведуча прогнозу погоди у світі”. Вона захоплює телеглядачів, коли веде випуски передачі, стоячи до камери боком, і це не дивно. За освітою Янет журналіст. В юності вона брала участь у конкурсах краси та зйомках відеокліпів. Веде прогноз погоди на своєму YouTube-каналі, який має неймовірний успіх серед жителів Мексики.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Yanet Garcia ??? (@iamyanetgarcia)

ІНЕССА ЛІ, США


Інесса
– американська телеведуча і співачка, родом з України. У віці 18 років вона переїхала до США, де брала участь у шоу American Idol і випустила кілька синглів, які стали хітами. Найвідоміші з них: “Ring My Bell” і “Dynamite”. Зараз дівчина веде прогноз погоди на телеканалі PBS, який популярний завдяки її харизмі.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Інеса Лі | Модель??? (@inessalee.me)

МАГДА ПАЛІМАРІУ, РУМУНІЯ

Ця дівчина родом із маленького містечка в Трансільванії каже, що досягла успіху завдяки батькам і їхній вірі у свою доньку. Вона була сором’язливою в дитинстві, проте це не завадило їй здобути освіту журналіста і стати телеведучою на телеканалі Pro TV. Магда знімалася для журналу Playboy Румунія.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Magda Palimariu (@magdapalimariu)

АРІАНА БРОД’Є, ФРАНЦІЯ

Чарівна француженка була ведучою кількох музичних проєктів на телеканалі М6, проте найбільше вона запам’яталася глядачам як ведуча прогнозу погоди. На початку своєї кар’єри працювала аніматором у шоу “Гарем”. Відважна Аріана так само брала участь у програмі “Форт Боярд”.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Ariane Brodier (@arianebrodier)

СОЛ ПЕРЕС, АРГЕНТИНА

Сол Перес веде прогноз погоди на телеканалі TyC Sports. Її зовнішній вигляд приваблює чоловічу аудиторію і змушує додивитися передачу до самого кінця. Одного разу Кріштіану Роналду зізнався, що Сол Перес – його улюблена ведуча. Дівчина популярна в соціальних мережах, оскільки любить порадувати шанувальників своїми пікантними фото.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Sol Perez (@lasobrideperez)

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top