«Замовили найстарішу стриптизерку»: Женя Галич про вчинок, за який йому досі соромно

«Замовили найстарішу стриптизерку»: Женя Галич про вчинок, за який йому досі соромно - 1 - изображение

Рок-музикант, який не боїться правди, відповів на всі провокативні запитання Слави Дьоміна у шоу Слава+, яке щотижня виходить на YouTubeканалі Люкс ФМ.

Лідер гурту «O.Torvald» неодноразово зізнавався – в його житті було безліч буремних подій. Шалені вечірки, кураж, алкоголь та пригоди. Словом, все, як у американських фільмах. Втім, є вчинки, за які Галичу й досі соромно.

Так, виконавець пригадав «Євробачення-2017», яке стало для творчості гурту переломним. Виявилося, колективу не подобалося абсолютно все, що відбувалося за лаштунками конкурсу. Втім, відмовитися було неможливо. Якраз у той період дружина рокера була вагітна сином, тому Женя на 9 місяців відмовився від будь-яких гульок і став для коханої підтримкою. Щоправда, знав – якщо малюк народиться до пісенного змагання, буде «розрив». Що і сталося…

«Пам’ятаю, увесь поверх готелю «Турист» на Лівобережній був нашим. Грошей мали достатньо, отож ми чомусь подумали й вирішили: «А нехай до нас приїде найстаріша стриптизерка». В результаті приїхала якась жінка, на що ми сказали «Давайте ви не будете танцювати, а просто щось нам розкажете».

Втім, після цих розваг сталося те, за що Галичу досі соромно.

«В якийсь, коли ми вже їхали на машині, нас зупинили копи і почали в дуже хамовитій манері розмовляти з нашим водієм».

Історія закінчилася тим, що Женя обізвав правоохоронців і вступив у словесну перепалку з представником поліції. З’ясування стосунків було дуже емоційним, втім, після всього коп попросив зробити зі співаком фото.


Фото: lux.fm


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top