Фотопроект Woman Magazine: Лілія Олійник про осінній лайфстайл

Фотопроект Woman Magazine: Лілія Олійник про осінній лайфстайл - 1 - изображениеПрикраси: Art Vivace; плаття: SLANOVSKIY

Власниця мережі кафе здорового харчування ILive, ідейний натхненник і творець Центру розвитку і дозвілля сім’ї ILive Centre, бізнесвумен, радіо- і телеведуча авторської програми «Щаслива сім’я» Лілія Олійник у спеціальному фотопроекті Woman Magazine розповіла про улюблені бьюті-продукти осені та ТОП-10 осінніх напоїв.

Костюм: Iva Nerolli; прикраси: Art Vivace

Бьюті-продукти осені:

Незважаючи на те, що осінь у цьому році достатньо тепла і поки не має вітру та морозяних ранків, наша шкіра відчуває себе ще непогано. Але сонечко за літо свою справу зробило, тому багато хто зіткнувся з наступними проблемами:

  1. Пігментація

Ефективна та натуральна крем-маска від White Mandarin відбілює дуже м`яко, не травмуючи ніжну шкіру. Інноваційна формула крем-маски, збагачена екстрактом морських водоростей спіруліни, ламінарії, фукуса та лікарських трав, стабілізує меланоцити, покращує баланс пігменту. При серйозній пігментації раджу скористатись кремом Antipigment Dr. Shinder. Він розроблений київським лікарем-косметологом Аліною Шиндер і лікує всі види пігментації. Трохи травматичний для шкіри, але результат того вартий.

  1. Зморшки

Восени жінки помічають перші ознаки старіння – це результат активної дії сонця. Тут раджу одразу застосовувати важку артилерію – пептидну сироватку від UAKrasa. Сироватка активно усуває помітні зморшки навколо очей, носо-губні та глибокі зморшки на лобі. Уже через 21 день шкіра стає помітно більш пружною, підтягнутою, щільність дерми збільшується.

  1. Сухість шкіри обличчя

Перепади температури, зменшення дози сонячних променів та свіжого повітря, адже більше часу ми проводимо в приміщенні, – всі ці фактори викликають помітну сухість обличчя. Рекомендую спробувати новинку від Lac Sante – ультразволожуючу сироватку Easy Care, яка діє на всіх рівнях, зволожуючи глибокі, середні та поверхневі шари епітелію. Активні компоненти не тільки насичують вологою, а й попереджують її трансдермальну втрату, захищають мембрани клітин, запускають процеси регенерації̈ та синтезу власного колагену. Сироватка надає загальнооздоровчу дію: підвищує імунітет шкіри, нормалізує водно-мінеральний баланс, насичує корисними речовинами, заспокоює подразнення, зменшує чутливість шкіри, тонізує.

  1. Настрій

Осіння хандра – не таке вже і рідкісне явище. Для підняття настрою раджу шоколадну олію для тіла UAKrasa. Вона не просто чудово живить, прибирає сухість, а й створює гарний настрій! Нанести на вологу шкіру тіла після душу або ванни – і солодко заснути під теплою ковдрою. Шоколад краще наносити на тіло, ніж в середину!

Плаття: SLANOVSKIY; вінок: PIDLIPSKA

ТОП-10 осінніх напоїв:

  1. Трав’яний чай з імбиром, спеціями і цитрусовими.
  2. Овес (додатковий ефект: відновлює організм, очищає майже всі внутрішні органи).
  3. Шипшина-глід-калина (додатковий ефект: зміцнює серцево-судинну систему).
  4. Ромашковий чай (додатковий ефект: знімає спазми/судоми у дітей).
  5. Журавлиний морс (чистить нирки).
  6. Чай з гілочок фруктових дерев і чагарників.
  7. Ягідний чай (бабусин рецепт: перетерті ягоди заливаємо гарячою водою).
  8. Овочеві фреші.
  9. Домашнє молоко з масло какао і спеціями на ніч.
  10. Тепла джерельна вода з лимоном.
Костюм: власність Лілії; прикраси: Art Vivace

Фотограф: Луценко Дана

MUAH: Алиша LOVE от Victoria salon

Текст: Марія Холотій 

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top