Ксенія Мішина розсекретила, скільки заробляють українські актори

Ксенія Мішина розсекретила, скільки заробляють українські актори - 1 - изображение

Зірка серіалу «Кріпосна» і переможниця шоу «Танці з зірками» Ксенія Мішина нещодавно завітала у шоу Слава+, яке щотижня виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ.

Під час інтерв’ю 31-річна красуня багато розповідала про свою професію і розповіла, що фінансовий показник українських акторів не дотягує до Голлівуду і, звісно, не задовольняє професіоналів своєї справи.

Крім того, зірка розсекретила, яку зарплатню отримує актор за одну 12-годинну зміну:

«На самом деле, все зависит от «топовости» актера. Гонорары самых известных актеров доходят до 1 тысячи долларов, в их числе Стас Боклан. А актеры рейтингом ниже получают за свою работу от 15 тысяч гривен».

Ксенія Мішина також зізналася, що її гонорари складають десь 20 тисяч гривень за одну зміну. Але красуня додає, що все залежить від проекту:

«Я в своїй цене могу дивгаться. Если мне интересен и нравится проект, то я пойду на съемки за ту сумму, которую мне предлагают. Я всегда могу рассматривать разные варианты».

За словами зірки українських серіалів, вона не лише не женеться за грішми, але й навіть не спекулювала фінансово на своїй перемозі у шоу «Танці з зірками». Ксенія говорить, що в 2 години ночі вона отримала свій переможний кубок, а вже о 6-ій ранку була на знімальному майданчику та не намагалася різко завищити свою ціну.

Фото: Люкс ФМ 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top