«Нам треба велика пташка!» — загін аеророзвідки НГУ збирає кошти на безпілотник

«Нам треба велика пташка!» — загін аеророзвідки НГУ збирає кошти на безпілотник - 1 - изображение

Відкрито збір коштів на безпілотник Фурія А1-СМ для окремого загону спеціального призначення Північного Київського територіального управління НГУ.

Уже понад 100 днів наші хоробрі воїни захищають українську землю та її народ. Аби дати гідну відсіч російським загарбникам, славетний окремий загін спеціального призначення Північного Київського територіального управління НГУ відкрив збір коштів на безпілотник Фурія А1-СМ.

«Нам треба велика пташка!» — загін аеророзвідки НГУ збирає кошти на безпілотник - 2 - изображение

«Це велика, важлива справа. Після міських боїв у Ірпені, де можна було працювати коптерами, почалися бої в полях. Спершу, на Ізюмському напрямку, тепер — Сєвєродонецьк. І тут, щоб коригувати артилерію коптером, доводиться підходити на передові позиції та навіть виходити в сіру зону. А супротивник хитрий пішов, близько боїться стояти, то його дістати можна лише великим калібром. І коптер там вже не рятує. Нам треба велика пташка!», — повідомив військовий окремого загону спеціального призначення Північного Київського територіального управління НГУ.

Ще з 2014 року бійці підрозділу відважно захищають Україну на фронті: за роки роботи вони «вполювали» купу важливих об’єктів: «Оси», «Жителі», «Торни», танки, БМД-4, переправи та нескінченну кількість інших об’єктів. Цей розрахунок БПЛА є одним з найбільш підготовлених в Україні, з багатим досвідом роботи, навичками та результатами.

Вони працювали на околицях Донецька, серед них є й такі, хто потрапляв у полон та знову повертався до строю. З початку повномасштабного вторгнення бійці підрозділу тримали оборону в Ірпені, Мощуні, Гуті Межигірській, билися в районі Житомирської траси, після деокупації Київщини — на Харківщині, Луганщині та Донеччині.

Сума збору складає 130 тисяч доларів — вартість безпілотника Фурія А1-СМ українського виробництва. Його перевагою є те, що військові з ним вже працювали та давали результати, а технічні характеристики апарату забезпечують тривалий час польоту та значний радіус дії.

«Нам треба велика пташка!» — загін аеророзвідки НГУ збирає кошти на безпілотник - 3 - изображение

Реквізити ПриватБанк:

МФО банку:

305299

IBAN:

UA533052990000026208741289167

Рахунок отримувача:

26208741289167

Валюта карти:

UAH

На картку:

Приватбанк: 5457082270062560

Монобанк: 4441114410309486

Монобанк, банка

PayPal: olenaantonovic4@gmail.com


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top