Французький шик. Як завжди виглядати на всі 100%?

Французький шик. Як завжди виглядати на всі 100%? - 1 - изображение

Напевно, хоч раз в житті ви замислювались,  у чому ж секрет французького стилю?
Образи француженок вважаються прикладом вишуканості, елегантності, романтичності і  витонченості. Як їм це вдається? Адже на перший погляд, здається, що вони не докладають ніяких зусиль, але завжди виглядають на 100%. Француженки володіють особливим шармом, про який складені цілі легенди. У чому їх секрет?

Саме про це зараз і поговоримо.  У матеріалі Woman magazine  зібрано 5 секретів найвідоміших француженок.

1. Шукай власний стиль

Тренди? Вони змінюються, що сезону. Навіть, якщо не будеш покидати шоуруми, за всіма не встежиш! Французькі модельєри та модниці рекомендують замість цього вчитись розвивати відчуття індивідуального стилю. Саме тоді, ви будете виглядати елегантно незалежно від того, що в моді сьогодні.
Звичайно, це не означає, що гардероб не потрібно поповнювати новинками. Потрібно, але важливо, щоб при цьому речі відповідали вашому стилю.

2. Акцент на деталі

Головною родзинкою образу француженки вважають саме деталі, тобто аксесуари.

Навіть речі з базового гардероба, наприклад, білу майку та чорні штани можна легко урізноманітнити за допомогою капелюха, брошки чи шовкової хустки.

 

3. Смужки пасують всім!

Бретонська смугаста сорочка, тільняшка, смугаста морська змія, кожен звик називати її по-своєму.

Але це однозначно класика з часів, коли легендарна Коко Шанель подарувала її світу моди.  Одного разу, гуляючи по берегу моря, Коко була натхненна
військовою формою бретонських моряків. Тому відтворила деякі елементи в одній зі своїх колекцій. А сьогодні тільняшка вважається базовою річчю гардеробу.

 

4.Твоя ідеальна червона помада

Червона помада – це перлина французького  шику! Вона головний акцент для вечірнього образу. Якщо після активного робочого дня вас чекає зустріч,  червона помада – твоя краща подруга! Головне навчитись з нею «спілкуватись». Знайдіть відтінок, який пасує саме вам. Не вірте, що помада личить не всім. Всім! Головне знайти свій пігмент і пам’ятати, що червоний з холодним або з теплим відтінком – це абсолютно різні кольори. Навчіться фарбувати губи швидко та рівно: звичайно для цього потрібна практика.

4. Парфуми – то окрема мова
Парфуми для француженок так само важливі, як і плаття, взуття й взагалі одяг. Тому, вийти з дому, не додавши до зовнішнього стилю аромат дня, для них все одно, що вийти з дому роздягненою! Вони можуть мати 101 флакончик духів. І обирати в залежності від настрою!  Звичайно,  не обов’язково також мати скільки ж, важливо знайти ті,  що втілюють дух вашого авантюризму!

 

5.Щоб обрала на моєму місці Коко Шанель?

Ставте собі це питання, як тільки шукаєте, що одягнути сьогодні! Адже бути француженкою, це не про те де жити. Це стиль життя й окрема філософія.

І, напевно, найважливіше правило, якому навчають француженки цілий світ: «Індивідуальний стиль, який закарбовується в пам’яті, з’являється лише тоді, коли ви одягаєтесь для себе – і тільки для себе».
Одягатись потрібно так, щоб відчувати себе комфортно, впевнено і прекрасно!

 

Автор: Валерія Любаха


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top