Наймодніші жіночі рюкзаки на 2020 рік

Наймодніші жіночі рюкзаки на 2020 рік - 1 - изображение

Рюкзак – це аксесуар, який чудово працює щодня. Є багато можливостей носити акуратний рюкзак. Поїздка в ліс, прогулянка парком або вечірка на свіжому повітрі. Пікнік на березі озера або поїздка на концерт також можуть стати приводом для того, щоб похвалитися своєю останньою покупкою. Жіночі рюкзаки в привабливих кольорах, з великою кількістю практичних кишень гарантують одразу дві переваги: ти маєш модний і актуальний вигляд, але водночас почуваєшся природно і невимушено.

Ми вже встановили, що рюкзак може стати чудовою та надзвичайно зручною альтернативою традиційним сумочкам, як для зайнятих ділових жінок, так і для молодих елегантних представниць прекрасної статі, які уважно слідкують за останніми тенденціями у світі моди. Все ще не знаєш, яку модель вибрати зі стількох варіантів, доступних на ринку? Тут незмінно ми приходимо тобі на допомогу. Нижче представляємо список наймодніших моделей жіночих рюкзаків на 2020 рік!

Рюкзак повинен мати ті самі функції, що й жіноча сумочка. Перш за все, він повинен дати нам можливість носити з собою особисті речі. По-друге… має бути пристойний вигляд. Хороша новина в тому, що сучасні рюкзаки гарантують і те, і інше. Не так давно вони скоріше асоціювалися зі спортивними аксесуарами і не зустрічалися в більш формальних ситуаціях.

Сьогодні
жіночі рюкзаки
розроблені відповідно до тих самих тенденцій, що й сумки, виготовлені з тих самих матеріалів і витримані в тому самому стилі. Це дає змогу носити їх у будь-якому вбранні – вони пасують як до спортивного одягу, так і до оригінальної елегантної сукні. Це одна з тенденцій цього року: жіночий рюкзак – більш зручна версія класичної сумки. Популярні також моделі, які однаково елегантні, зроблені з високоякісної шкіри і навіть мають ту саму форму, що й класичні жіночі сумки. Їхня перевага полягає в тому, що їх набагато зручніше носити.

Незважаючи на часто великі розміри, модні рюкзаки зберігають візуальну легкість. Це пов’язано, зокрема, і з екологічною ажурною шкірою, крій якої викликає асоціації з пляжними сумками. Ці розміри – часто у форматі A4 – також гарантують таку ж функціональність.

Варто відзначити жіночі рюкзаки Puccini, які мають такий вигляд, ніби їх було розроблено з урахуванням відпочинку. Вони забарвлюються в воістину літні кольори – синяву морських хвиль, бежевий пісок і помаранчевий колір неба, забарвлений призахідним сонцем. Ці моделі оснащені практичними кишенями, які виявляться дуже практичними під час будь-якої поїздки і обов’язково поліпшать настрій у довгі осінні вечори.

Говорячи про візерунки, слід зазначити, що влітку й восени 2020 року вони нерозривно пов’язані з тваринними мотивами. На молодіжних рюкзаках вони набувають форми жирної вишивки або принтів, але ми можемо знайти їх і в мінімалістичних версіях. Прості моделі в приглушених кольорах прикрашені, наприклад, скромними зміїними деталями.

Іншою чітко помітною тенденцією є, безсумнівно, мінімалістські рюкзаки. Цього сезону жіночі рюкзаки спроектовані зі скромною елегантністю. Популярні прості розрізи, гладкі поверхні і приглушені кольори. Уникають непотрібних прикрас, як-от бахроми, блискітки і шипи. Багато моделей серії Puccini дотримуються цих принципів. Варто відзначити конструкцію мінімалістських рюкзаків, що робить їх схожими на класичні сумки.


Фото: Puccini


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top