«МастерШеф»-13: нові правила та зіркові гості

МастерШеф

На СТБ вийшов третій випуск кулінарного реаліті «МастерШеф»-13. На учасників чекали перші випробування в складі двадцятки, перші зіркові гості та важливі нововведення.

20-ка найкращих кулінарів-аматорів 13 сезону завітала на легендарну кухню проєкту! На учасників чекав командний конкурс, а також грандіозні нововведення. Вперше в історії «МастерШеф» капітани команд мали змогу отримати неймовірний бонус – імунітет від битви чорних! Чи легко буде учасникам самостійно домовитись, хто саме очолить команди? Ба більше, на кулінарів чекатиме майстер-клас переможниці попереднього сезону – Валерії Матрохіної! Вона покаже, як приготувати класичну та відому всім страву. Звісно, не обійдеться без славнозвісного «але»…

У другому конкурсі частина кулінарів зможе приміряти на себе роль інвесторів, інша ж частина – потребуватиме інвестицій та переконуватиме інвесторів, що саме їх страви принесуть найбільше результатів. У чиї страви не повірять спонсори, а чиї інвестиції принесуть найкращі результати? Що чекатиме на аматорів? Та хто не впорається з першими випробуваннями сезону?


Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top