Андрій Бєдняков розкрив секрет свого вдалого шлюбу на відстані

Андрій Бєдняков

На YouTube каналі журналістки Раміни Есхакзай “RAMINA” вийшов новий випуск спільного інтерв’ю з ведучим Андрієм Бєдняковим та його дружиною, акторкою Анастасією Короткою. Про те, на чому тримається шлюб, втрату близьких та виховання дітей пара розповіла в ексклюзивному інтерв’ю.

Андрій Бєдняков розповів секрет свого вдалого шлюбу на відстані

Хочеться, щоб у батьків дітей були здорові стосунки. Якщо ми один з одним сміємося, а ми сміємося кожен день, то це класно. Якби не Настя, я б з’їхав з глузду, вона завжди мене підтримує. У мене є недоліки: через батьків, виховання, іншу історію. У мене теж бувають депресії, невпевненість невеличка часом, і Настя мене постійно дістає, як кошеня. На наступний день я її підтримую. Не треба ідеалізувати стосунки, у нас було всяке.

“Ми класні батьки”, – Андрій Бєдняков

Ми не організовані, але ми класні батьки. Кращої мами, ніж Настя не було б 100%, я не іронізую. Я бачу, як вона поводиться з дітьми, які робить висновки після першої дитини. Я теж не поганий.

Андрій Бєдняков розповів, чи звикнув до самотності під час війни

До всього звикаєш, найскладніше, коли вони їдуть, ти потім сидиш, як колись із літнього табору до дому приїжджав, у тебе депресія. Але мені спокійніше, що я один, коли обстріли й тривоги. Це оманливо, коли Київ живе своїм життям, але ситуація залишається така ж сама. Не було б дітей, дружина була б тут. У кожного своя історія, я не буду казати іншим родинам, що робити. Вважаю, якщо є можливість, діти мають бути в спокої. Мені все одно, що про мене скажуть.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top