Стрази на волоссі – модний тренд з 90-х

Стрази на волоссі – модний тренд з 90-х - 1 - изображениеСтрази на волоссі – неймовірно популярний тренд, який повернувся до нас з 90-х та 2000-х, приносячи в образи яскравість, блиск та деяку дозу ретро-стилю. Ці блискучі камінці, зазвичай прикріплені до прядок волосся або розташовані на вигадливих зачісках, надають жіночим і чоловічим зачіскам незабутнього вигляду.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от S A R A H (@bysssarah)

 

Стрази на волоссі можуть бути розташовані по всій голові або використовуватись для створення окремих акцентів. Цей тренд надає можливість експериментувати з різними формами, розмірами та кольорами стразів, що дозволяє створювати унікальні образи для будь-яких заходів або повсякденного життя.

Зараз у Tik Tok та Instagram дуже активно з’являються відео дівчат, які позують з таким трендом. Вони також показують безліч онлайн-уроків, які допоможуть досягти образу зі стразами.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от INH Hair (@insertnamehere)

 

Не існує якогось неправильного способу укласти волосся після використання стразів, оскільки це просто додавання блиску і сяйва. Спробуйте нанести їх на розпущене хвилясте або кучеряве волосся, щоб створити неземний і казковий образ, або додайте їх до зализаної назад зачіски, або по краях волосся чи проділу для більш гламурного вигляду. Все на ваш смак!


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: pexels


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top