Блогер Влад Шевченко – про створення роликів

Блогер Влад Шевченко – про створення роликів - 1 - изображениеЗ початку російського вторгнення зірка інтернету Влад Шевченко дає можливість усміхнутися й відволіктися багатьом українцям. Він обрав гумористичний фронт: публікує кумедні відео на актуальні теми. Завдяки йому ми сміємося над складними ситуаціями, знімаємо емоційне напруження та переживаємо ці непрості часи. За лаштунками розважального проекту «єПитання», який Новий канал показує щопонеділка о 20:00, Влад поділився подробицями створення гумористичних роликів.

Блогер Влад Шевченко – про створення роликів - 2 - изображение

Є питання

“Інколи я змушую себе позитивно дивитися на певні речі. Адже саме згадування про подію в різному контексті – гумору чи просто інформативності – може зробити боляче. Я не маю завдання зняти таке відео, аби хтось подумав: «Ага, це нормальна подія». Бо це не так, – ділиться думками блогер. – За реакцією людей бачу, чи «заходить» їм певний ролик. Навіть якщо ти прочитав багато негативних публікацій про якусь новину, але побачив у ній щось смішне, це допомагає перезавантажитися”.

На створення відео Влад може витрачати як кілька днів, так і тиждень.

“Але якщо новина дуже актуальна, про яку треба зняти ролик уже сьогодні, то можу зробити і за дві години. Це найкоротший час, який я витрачав на ідею, зйомку і монтаж відео. Таке трапляється нечасто, але завдяки вже набутим скілам можу впоратися з цим якнайшвидше, – розповідає гуморист Влад Шевченко. – Якщо це регулярний ролик, то створення відео може затягнутися на кілька днів. Або ж, буває, виношую ідею і доробляю її поетапно протягом тижня”.

Шукайте випуск шоу «єПитання» за участі Влада Шевченка, Антона Мурафи, Даші Кубік, Антона Скуратова, Віктора Павліка, Павла Зіброва, Ольги Сумської та Віталія Борисюка на сайті та YouTube-каналі Нового. А свіжі випуски сімейного розважального проекту з ведучою Лесею Нікітюк вмикайте щопонеділка о 20:00 на Новому каналі!


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top