Таропрогноз на 24-30 квітня: коридор затемнень визначає енергію тижня

Таропрогноз на 24-30 квітня: коридор затемнень визначає енергію тижня - 1 - изображениеМинулого тижня 20 квітня сталося Сонячне затемнення, яке відкрило коридор затемнень. Завершиться він 5 травня. Тож енергію нового тижня визначає саме коридор затемнень. Не варто розпочинати нових справ та приймати важливі рішення, бо “темна” енергетика коридору перешкоджатиме їх позитивній реалізації. Зате цей час можна використати для завершення певних справ та позбутися боргів. Що ще можна встигнути зробити на тижні, читати новий таропрогноз від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 24-30 квітня: коридор затемнень визначає енергію тижня - 2 - изображение

таролог и энерготерапевт Екатерина Пилипенко

 Овен (Поміркованість)

Коридор затемнень змусить вас уповільнитися, збалансуватися та пошукати відповіді на свої питання. Забудьте на цей час про крайнощі, негаразди і конфлікти, дайте собі час для заспокоєння та відновлення внутрішньої рівноваги.

 Телець (Король Кубків)

Варто звернути увагу на те, що надихає і дарує позитивні емоції. Не ховайте свої почуття, демонструйте свою прихильність, любов та турботу оточуючим. Не виключено, що незабаром ви зустрінете людину, яка у свою чергу допоможе та підтримає вас.

Близнюки (Королева Пентаклів)

Найближчим часом ви отримаєте певне визнання своєї праці і загалом своїх зусиль. А відповідно і результат у вигляді достатку та впевненості у своїх силах. Окрім цього карта пророкує можливу зустріч з мудрою жінкою, яка підтримає вас і допоможе порадами.

Рак (Двійка Мечів)

Не давайте ніяким обставинам загнати себе у глухий кут. Бо вихід з нього ускладниться через коридор затемнень. Краще заздалегідь змінити свою стратегію там, де ви відчуваєте невпевненість.

Таропрогноз: Лев (Дев’ятка Кубків)

Левам пощастило, бо тиждень обіцяє бути для них легким і подарувати приємні емоції. Можливі приємні зустрічі з друзями й рідними. У вашій роботі чи діяльності також все буде складатися легко і вдало.

 Діва (Десятка Жезлів)

Карта попереджає, що ви можете переоцінити свої сили і забагато звалите на свої плечі. Особливо гостро це відчуватиметься через коридор затемнень. Тому краще дайте собі відпочинок, а частину справ відтермінуйте на період після місячного затемнення у травні.

Терези (Колісниця)

Новий тиждень може принести вам важливі поїздки або переїзди. Пам’ятайте, що Колісниця завжди несе енергію перемоги, розвитку й правильної динаміки. Тож можна багато чого досягти, рішуче управляючи всіма процесами у своєму житті найближчим часом.

 Скорпіон (Четвірка Жезлів)

У вас буде привід для радості найближчим часом. Чи то успішний результат у професійній діяльності, чи то отримання фінансового заохочення, чи то важлива подія у стосунках – у будь-якому випадку ви отримаєте підтвердження того, що рухаєтеся в правильному напрямку.

 Стрілець (Шістка Жезлів)

Можна впевнено сказати, що новий тиждень стане для вас успішним. Вирішаться давні проблеми, знайдуться потрібні відповіді на важливі питання, а розпочаті нещодавно справи підуть у гору. Розділіть цей успіх з тими, хто щиро порадіє за вас.

 Козоріг (Суд)

Для вас тиждень може стати дуже важливим через те, що доведеться підбивати певні підсумки перед тим, як розпочати новий етап у житті. І хоча коридор затемнень може ускладнити цей процес, запасіться мудрістю та терпінням.

 Водолій (Туз Жезлів)

У вас несподівано можуть виникнути нові ідеї та велике бажання негайно їх втілити. Проте коридор затемнень може цьому завадити. Тож краще зараз зайнятися розробкою планів та стратегії. А вже активні дії розпочнете після місячного затемнення.

Риби (Двійка Жезлів)

Коридор затемнень спонукатиме вас зробити паузу і визначитися з подальшими кроками, з планами на майбутнє. У вас буде час спокійно спланувати свої дії, стратегію і тактику поведінки.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top