Таропрогноз на 17- 23 жовтня: Стрільці проявлять щедрість, а Раків випробовуватимуть на міць

Таропрогноз на 17- 23 жовтня: Стрільці проявлять щедрість, а Раків випробовуватимуть на міць - 1 - изображение

Новий тиждень передує важливій астрологічній, астрономічній та езотеричній події — коридору затемнень. Він розпочнеться 25 жовтня з сонячного затемнення, а завершиться 4 листопада місячним затемненням. Тож перехід до темного періоду року ми всі занадто добре відчуємо. Тому варто вже цього тижня внутрішньо підготуватися до цього, а також як завжди подбати про свою безпеку та психологічну рівновагу, подбати про рідних. Головний аркан тижня — Пятірка Жезлів, карта конфліктів, протистояння та загальної напруги. До чого ще варто підготуватися читайте у новому таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 17- 23 жовтня: Стрільці проявлять щедрість, а Раків випробовуватимуть на міць - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Таропрогноз на 17- 23 жовтня

 Овен (Десятка Пентаклів)

Попри загальну напружену атмосферу Овнам цей тиждень може принести несподівано просте домашнє щастя. Можливі довгоочікувані затишні зустрічі з близькими людьми, друзями, знайомими. Ви зможете відчути необхідну зараз підтримку родинного кола. Фінансові та робочі справи йтимуть в напрямку гарних перспектив.

Телець (Сімка Мечів)

Тельцям треба бути особливо обережним на цьому тижні, тому що є ризик потрапити в ситуацію обману. Якщо потрібно підписувати якісь документи, особливо уважно варто прочитати всі пункти, щоб потім не страждати від власної неуважності. Вам знадобляться всі ваші воля і рішучість, щоб упоратися з усіма життєвими труднощами.

Близнюки (Поміркованість)

Молодик у Терезах внесе суттєвий баланс в життя Близнюків. Процес позитивної рефлексії та відчуття завершення певного етапу принесе рівновагу і задоволення. А також зможе закласти правильний фундамент для наступного періоду.

Рак (Сила)

Певні ситуації і події випробовуватимуть Раків на силу волі, на міць, на стійкість характеру. Проте найчастіше карта вказує, що сил вистачить на все, тож не треба лякатися проблем і перешкод. Варто докласти свої таланти до роботи чи активізуватись в особистому плані. І діяти без агресії, а заручившись впевненістю в своїх силах.

Лев (Король Пентаклів)

Леви цього тижня можуть побачити результати своєї діяльності. Порадійте за себе, адже ви багато чого встигли зробити і багато чого навчитися. Можна також взятися за планування нової справи. Усі питання щодо фінансів матимуть гарні перспективи. Також не виключена зустріч з поважним Королем Пентаклів, який може допомогти не лише словом, а й ділом.

Діва (Двійка Жезлів)

Для Дів цей тиждень стане невеликим перепочинком для того, щоб зібратися з думками та спокійно визначити подальший свій шлях, виробити нову стратегію і тактику. Необхідно тверезо оцінити ситуацію навколо та зважити свої можливості. І лише після цього діяти.

Терези (Королева Мечів)

Прийшов час проявити свої сильні й вольові риси характеру, протидіяти обставинам. Рішучість та стійкість — ось що допоможе Терезам досягти своїх цілей. Також варто чекати на зустріч із мудрою жінкою, до порад якої слід прислухатися. Вона може мати важливе значення у вашому житті.

 Скорпіон (Трійка Жезлів)

Скорпіони нарешті опиняться на тому відрізку шляху, з якого перед ними відкриються широкі перспективи. Використовуйте цей шанс, щоб усвідомити свої можливості, зазирнути у майбутнє та вибрати потрібні орієнтири на шляху до мети. А також розпочати діяти в цьому напрямку.

Стрілець (Шістка Пентаклів)

У Стрільців буде змога найближчим часом проявити свою щедрість та інші найкращі риси характеру. Допоможіть людині, що звернулася до вас зі своєю проблемою, постарайтеся проявити увагу до неї. Пам’ятайте, що добро, яке ви зробите, обов’язково повернеться до вас. У наш нестабільний час вносити свою лєпту в підтримку балансу “дати-брати” дуже важливо.

Козеріг (Вісімка Пентаклів)

Від Козерогів новий тиждень вимагатиме зосередженості, опрацювання деталей, якісного виконання певних завдань і самовдосконалення. Завдяки цьому ви отримаєте гарний результат саме в тій сфері, яка для вас є пріоритетною на сьогодні.

Водолій (Маг)

Передчуття затемнення може надихнути Водоліїв на активну діяльність, генерування нових ідей і проектів, що задасть правильний вектор і в фінансовій сфері. Не бійтеся йти в нові для себе галузі, професії. Адже зараз час змін, і неабияких змін. Наступного тижня це буде зробити важче.

Риби (Десятка Жезлів)

Рибам варто морально налаштуватися на подолання перешкод, взявши волю в кулак і згадавши дисципліну. При цьому не варто переоцінювати свої можливості та виявляти зарозумілість щодо інших. Не втрачайте контроль над ситуацією, не беріть на себе занадто багато навантажень, і тоді ви досягнете найкращих для себе результатів.

Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top