Sensual Silkiness: витонченість і комфорт від Fox Lingerie

Sensual Silkiness: витонченість і комфорт від Fox Lingerie - 1 - изображение

Fox Lingerie представив чуттєву колекцію Sensual Silkiness з шовку, до якої увійшла білизна в нових моделях, знакові боді в новій інтерпретації, домашні та спортивні комплекти.

 

Шовкова колекція — це продовження вже помітного переродження бренду в пошуках нових форм, експериментів та незвичних комбінацій.

 

Комплекти з ніжними рюшами й класичні трикутники істотно вирізняються на противагу тонкому мереживу з попередніх колекцій. Для домашніх образів Fox Lingerie пропонує топ-бандо з шортами або комплекти зі штанами.

 

Смілива деталь — стрепи, які чудово поєднуються з мінімалістичним гладким комплектом. Ніяких зайвих деталей, лише шовковиста текстура та геометричні форми — усе це про triangle. Спортивний сет із топа з довгим рукавом та трусів із завищеною талією підійде як для занять йогою чи фітнесом, так і для міських образів. Головний бестселер бренду протягом багатьох років — боді — теж можна побачити виконаним із шовку.

«Шовк — надзвичайно компліментарний матеріал, він робить повсякдення маленьким святом. Шовкова білизна — це не розкіш, це мистецтво, яке дарує неповторні відчуття комфорту», — засновниця бренду Fox Lingerie Юліана Гензель.

 

Основні кольори колекції Sensual Silkiness такі ж ніжні, як і шовк: блакитний, коричневий, рожевий. Доповнюють їх класичний чорний, теракотовий та сміливий леопардовий принт.

Ексклюзивно офлайн Fox Lingerie можна знайти в київському ЦУМі, онлайн — на сайті Fox Lingerie або в Instagram.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top