Весна 2023: трендове взуття на теплу пору року

Весна 2023: трендове взуття на теплу пору року - 1 - изображениеСезон весна 2023 року вражає своєю різноманітністю. Тут класика перетинається із сюрреалістичним дизайном та найсміливішим декором. Дизайнери не забули про блискучі, грубі туфлі та спортивні кросівки. Все на будь-який ваш смак і настрій! Woman Magazine зібрав головне трендове взуття сезону весна 2023 року.

Туфлі Мері Джейн

Туфлі Мері Джейн поєднують в собі класику та бунтарський характер. У Sportmax з’явилися нюдові туфлі карколомної висоти, а у Coach – класична версія із грубим ремінцем. Якщо брати міський стиль, то можна такі туфлі носити з джинсами, майкою та піджаком. Якщо ж це для багатьох улюблена класика, тоді одягайте спідницю, гольфи та тонкий светр.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от жіноче взуття Siena (@siena.shoess)

 

Балетки

Класичний стиль ніколи не виходить із моди. Тому балетки були та залишаються у тренді. Мало того, їх можна носити як з довгою, класичною спідницею та светром або ж з джинсами та піджаком, але, якщо ви любите строгу класику, тоді для вас стриманий костюм. Сезон весна 2023 пропонує безліч цікавих кольорів балеток – від глибокого синього до класичного чорного.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от .earlgrey. official (@earlgreybrand)

 

Металізоване взуття

Тренд весни 2023 це металізоване взуття. Таке взуття можна носити як у будні, так і у святкові дні. Відтінки золота та срібла — головний лідер серед взуттєвих трендів. Така модель завжди даватиме вам святковий настрій. Але варто зауважити, що з таким взуттям краще не робити інших акцентів на речах. 

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от ISABEL MARANT (@isabelmarant)

 

Трендове взуття весна 2023: Слінгбеки

Слінгбеки особливо актуальні для модниць цього сезону. Любов’ю до цієї моделі славилися Джекі Кеннеді та Одрі Хепберн. 50 років тому слінгбеки носилися виключно з сукнями, спідницями-олівець та жакетами, зараз комбінацій набагато більше. Слінгбеки можна носити як з романтичною сукнею, так і з офісним костюмом або вечірнім вбранням.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Бренды топ(1:1)💙💛 (@ristore_kiev)

 

Ретро-кросівки

Ця взуття стала хітом у ТікТоку. Класична модель була модною у 80-ті. З такою моделлю взуття ти точно знатимеш з чим її поєднувати. Кросівки поєднуються зі всім – то може бути костюм у стилі спорт-шик, кежуал-плаття або джинси з тих самих 80-х.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Step Back Kicks (@stepback.kicks)

 


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: pexels


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top