Ользі Жуковцовій пропонували роботу у Верховній Раді

Ользі Жуковцовій пропонували роботу у Верховній Раді - 1 - изображениеАкторська робота – така собі магія. Адже створений образ можуть вважати правдою. Так, зіркам, які постійно грають поганців, важко відкараскатись від цього амплуа, як і комедійним акторам зіграти колись у драмі. Подібна історія відбулася і з зіркою серіалу «Молода», який виходить з понеділка по четвер о 19:00 на Новому каналі. Ольга Жуковцева розповіла, що кілька років тому в її роль настільки повірили, що запропонували працювати на владу.

Ользі Жуковцовій пропонували роботу у Верховній Раді - 2 - изображение

Оля Жуковцова

“Ця героїня була дуже впевнена в собі, вона знала, що кому робити й куди йти. А насправді на той час як акторка та як жінка я настільки впевненою не почувалася. Дуже пишаюся, адже змогла створити таку героїню, що після виходу серіалу мені навіть пропонували роботу у Верховній Раді, – розповідає вона про роль Оксани зі «Слуги народу». – Я познайомилася з якимись чоловіками, і вони мені зробили мені таку пропозицію. Пояснювала їм, що не вмію того, що моя героїня, адже я інша особистість, і всі ті якості не мої. Це історія про те, як актори можуть створювати образ, у який потім вірять усі”. 

Ользі Жуковцовій пропонували роботу у Верховній Раді - 3 - изображение

Оля Жуковцова

Під час вибору проектів Оля звертає увагу не лише на сценарій, а й на героїню, яку має зіграти. За її словами, вона має сама повірити в те, що підходить на цю роль.

“Якщо розумію, що не підходжу, то й кастинг не пройду нормально. Бо для мене віра в проект, розуміння, про що говорить і що відчуває моя героїня, – важливі. Це дає можливість поєднатися з персонажем. Я маю вловити щось спільне між нами. А якщо мені здається, що це взагалі не схоже на мене, то навряд чи добре зіграю. І мій досвід це доводить”, – ділиться акторка Ольга Жуковцева.

Вмикайте серіал «Молода» з понеділка по четвер о 19:00 на Новому каналі! Якщо ж пропустили серії, дивіться ситком на сайті та YouTube-каналі Нового.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top