Руслан Сенічкін: «Тактильні відчуття — вони незабутні»

Руслан Сенічкін: «Тактильні відчуття — вони незабутні» - 1 - изображениеВедучий «Сніданок з 1+1» на 1+1 Україна, телепара Людмили Барбір, Руслан Сенічкін, влаштував «народне» інтерв’ю зі своїми прихильниками — у соцмережах запропонував підписникам поставити йому будь-які питання, а на найцікавіші дав відповідь. Руслан розповів про те, що зараз слухає і читає, чим займається у вільний час і що думає про штучний інтелект.

Телеведучий зізнався, що зараз немає стільки вільного часу, як було до війни та розповів, що найбільше сумує за риболовлею:

«Вже дуже давно не був. Здається, один раз влітку виїхав. А до повномасштабної війни разів 5-6 на місяць виїжджав на риболовлю – це моє хобі, мій улюблений релакс».

Руслан Сенічкін: «Тактильні відчуття — вони незабутні» - 2 - изображение

Відповідав навіть на незвичні питання, наприклад — чи вміє правильно намотувати паклю на різьбу?

«Так, звісно. Колись сам ремонтував старі крани, з яких текла іржава вода по цій самій паклі. Мало того, я працював на будівництві з 11 років. Знаю, як класти цеглу, як змішувати цемент, як клеїти шпалери, як шпаклювати, як тинькувати, як фарбувати. Все це я знаю», — каже Сенічкін.

Руслан розповів, що поки не дуже довіряє штучному інтелекту Chat GPT, тому що мав дивний досвід спілкування з ним:

«Поки що він мене не запалив і ставитися серйозно до нього не можу. Можливо, у майбутньому ця програма сама зможе аналізувати і ухвалювати рішення. Але в цьому може бути й небезпека».

Руслан Сенічкін: «Тактильні відчуття — вони незабутні» - 3 - изображение

Руслан Сенічкін і робот Софія

А також порівняв враження від спілкування з Chat GPT та роботом Софією. Зізнається, якщо обирати між цими двома — обере Софію:

«У мене навіть з нею склалася своя історія! Хоча, я теж розумію, як програмувалася ця махіна, але тактильні відчуття — вони незабутні… Цьомочки, Софі, якщо пам’ятаєш мене, мала!»

Руслан Сенічкін: «Тактильні відчуття — вони незабутні» - 4 - изображение

Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін: «Тактильні відчуття — вони незабутні» - 5 - изображение

Сенічкін і Барбір


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top