Бренд Limarenko презентував новий весняно-літній дроп

Бренд Limarenko презентував новий весняно-літній дроп - 1 - изображение

Бренд Limarenko презентував новий весняно-літній дроп. “Свіжий весняний подих” –  його опис кількома словами. Це про нові ніжні тканини. Про світлу пастельну кольорову гаму, яку хочеться бачити і відчувати після затяжної зими. Це про нові часи для України, яких ми так чекаємо.
 
Кожна нова колекція не схожа на попередню. Всі вони, це певний етап в житті дизайнерки та бренду загалом, який виливається у творчості. Колекції різні, але й водночас схожі. Бренд не відходить від давно обраного напрямку свідомого споживання та осучасненого українського етностилю. Навпаки, з кожним виробом все більше занурюється та досліджує. 

Бренд Limarenko презентував новий весняно-літній дроп - 2 - изображение

Бренд Limarenko

Бренд Limarenko презентував новий весняно-літній дроп - 3 - изображение

Бренд Limarenko

Цей дроп увібрав в себе низку змін, і першою є перехід на світлу нейтральну палітру з додаванням аксесуарів у трендових кольорах. Дизайнерка бренду, Оля Лимаренко, пояснює це тим, що минулі осінь та зима були найстрашнішими, найтемнішими та найдовшими для українського народу. Зміною кольорової палітри бренд хоче задати новий настрій. Настрій надії та віри в те, що війна скоро закінчиться.
 
Якщо минулі колекції складались переважно з декорованих піджаків та сорочок, то зараз в асортимент заходять сукні та спідниці. Цього разу це прозоре мереживо фіранок, які колись можна було побачити ледь не в кожному домі. Мереживні спідниці доповнюються жилетами піджачного типу, а повністю прозора сукня не здається вульгарною внаслідок своєї довжини та широких грубих плечей, яку бренд навмисне підкреслює. Це образ тендітної жінки у суворому багатозадачному світі.

Бренд Limarenko презентував новий весняно-літній дроп - 4 - изображение

український бренд

Бренд Limarenko презентував новий весняно-літній дроп - 5 - изображение

український бренд

Аксесуари не є новиною у колекціях Limarenko. І з кожним разом їх все більше. Кожного разу – це колаборації з українськими брендами, які мають схожу філософію та місію. Разом з брендом сумок BESAG було створено цікаві літні моделі у бежевому кольорі (це основний колір у дропі), а також у кольорі електрик, що є одним із трендів даного сезону. За традицією, бренд продовжує кожну попередню колекцію якимось елементом. Зараз це вишивка волошки, яку розкидано на полотні сумки. Це символ волелюбства у традиційній українській вишивці. Ще одним акцентним аксесуаром є плетений чепчик з перловою бахромою. Його представлено у трьох кольорах (беж, червоний та небесно-блакитний). Чепчик вдало завершує образ та робить його виразно помітним.

Бренд Limarenko презентував новий весняно-літній дроп - 6 - изображение

український бренд

Бренд Limarenko презентував новий весняно-літній дроп - 7 - изображение

український бренд 

Хоча до дропу увійшло всього 8 моделей, це не заважає міксувати їх між собою, або поєднувати з будь-якими іншими моделями, створювати безліч класних образів.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top