Eternal та Shmelevsky: нова колекція

Eternal та Shmelevsky: нова колекція - 1 - изображениеКанонічне поєднання костюмів та капелюхів у спільному зніманні Eternal та Shmelevsky. Українські бренди Eternal та Shmelevsky представили новий погляд на стилізацію популярних моделей своїх колекцій. Кожен із запропонованих образів покликаний підкреслити характер та індивідуальність за допомогою бездоганного крою, оригінальних форм, незвичайних фактур і самобутніх деталей. 

Eternal та Shmelevsky: нова колекція - 2 - изображение

нова колекція

Eternal створює одяг з особливою увагою до деталей та якості. Для бренду характерні натуральні тканини, класичні кольори, прості та строгі геометричні форми, актуальні поза часом. Назва бренду, що в перекладі означає «вічний» відображає один з ключових принципів, покладених в його основу.  

Eternal та Shmelevsky: нова колекція - 3 - изображение

нова колекція

В центрі колекцій Eternal —  костюм, як своєрідний синонім свободи, в якому почуваєшся комфортно, сміливо та впевнено. 

Eternal та Shmelevsky: нова колекція - 4 - изображение

нова колекція

«Костюм — доволі універсальний елемент гардероба, що є базою для безлічі різноманітних поєднань. Але, треба визнати, ніщо так не довершує образ, як вдало підібраний капелюх. Нам близькими є цінності та підхід до створення колекцій бренду Shmelevsky, імпонують їх оригінальні дизайни та безумовна якість», — коментують Eternal. 

Shmelevsky — український бренд капелюхів ручної роботи, відмітна риса якого — нестандартні форми та сучасний дизайн. Кожна модель створюється вручну, а весь процес — від опрацювання форми до підшивки стрічки — виконує сам дизайнер, поєднуючи традиції європейської та американської технік створення капелюхів. 

Eternal та Shmelevsky: нова колекція - 5 - изображение

нова колекція

Загалом, бренди запропонували оригінальний спосіб урізноманітнити гардероб приголомшливим тандемом костюмів та капелюхів. Серія знімків, на яких моделі постають в загадкових образах, натхненна творчістю Рене Магрітта. 


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top