Eliza Lir презентує презентує новий сингл «Я знайду»

Eliza Lir презентує презентує новий сингл «Я знайду» - 1 - изображение

Співачка Eliza Lir

Співачка та скрипалька Eliza Lir презентує новий сингл «Я знайду». Пісня увібрала в себе фірмовий стиль співачки – неопоп-звучання з додаванням струнних та електронні вкраплення синтезаторів. Цього разу саунд-продюсер проєкту Тарас Підкуймуха відповідав не лише за звучання, але й самостійно написав текст пісні.

Eliza Lir презентує презентує новий сингл «Я знайду» - 2 - изображение

Українська співачка та скрипалька

«Пісня про те, як за тих чи інших обставин люди не можуть бути разом та болюче переживають цю відстань. Текст пісні написав Тарас, тоді, коли мене тривалий час не було вдома. Коли я приїхала, ми дуже швидко дописали мелодію та інструментальну складову. Все записував та зводив Тарас на своїй домашній студії. Я вважаю, що кожен може почути свою особисту історію у цій пісні», – говорить співачка.

Eliza Lir презентує презентує новий сингл «Я знайду» - 3 - изображение

Українська співачка та скрипалька

Центральним образом пісні є образ вітру, що є символом машини часу в спокійне та щасливе минуле, а також ілюструє військові події в Україні, що несе в собі революційне оновлення в країні та суспільстві.

Eliza Lir презентує презентує новий сингл «Я знайду» - 4 - изображение

Українська співачка та скрипалька

Сингл доповнює візуалізація – відео з грою тіней, що символічно відображає чорне та біле, минуле та майбутнє, темряву та світло.

Фото: пресс-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top