Таропрогноз: останній тиждень зими стане випробуванням

Таропрогноз

Таропрогноз: останній тиждень зими стане випробуванням

Тиждень поєднує в собі суперечливі енергії. З одного боку, його відкриває останній зимовий Молодик, який дає змогу почати все з чистого аркуша. З іншого боку, річниця війни змусить зануритися у болючі спогади й додасть нові тривоги та випробування в наше буремне сьогодення. Варто подумати заздалегідь, що допоможе вам подолати цей непростий проміжок часу, аби вже наступного тижня з надією зустрічати початок весни.

Таропрогноз від тарологині Катерини Пилипенко допоможе вам в цьому.

Таропрогноз: останній тиждень зими стане випробуванням - 1 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Овен (Сімка Мечів)

Складна енергія тижня позначиться на житті Овнів необхідністю обходити гострі кути та задіяти свою гнучкість і хитрість. Проявіть обережність найближчим часом. Є ризик бути ошуканим, тому краще не піддаватися на активні вмовляння та уважно читати всі важливі документи.

Телець (Сонце)

Сонячні дні у прямому і переносному сенсах настануть у житті Тельців, хоч як би реальність не намагалася це заперечити. Найближчим часом вам пощастить в повній мірі відчути, що таке радість, гармонія і наповнене світлом життя. Як не дивно, але у цей непростий час у вас є всі шанси досягти успіху й реалізації бажаного.

Близнюки (Королева Кубків)

Від Близнюків їх рідні й знайомі чекатимуть у ці дні підтримки й допомоги. Але не забувайте й про себе, про відпочинок та наповнення позитивними емоціями. У складні моменти прислухайтеся до своєї інтуїції або до порад чуттєвої і мудрої жінки, яку можете зустріти найближчими днями.

Рак (Зірка)

Поєднання нового місячного циклу та аркана Зірки в житті Раків надасть їм безпрецедентну віру в реальність здійснення мрій та впевненість у власних силах. Карта радить цінувати можливості, які надає доля, і не боятися робити сміливі вчинки. Зірка допоможе вам пройти цей тиждень із натхненням та впевненістю в завтрашньому дні.

Лев (Двійка Жезлів)

Молодик змусить представників цього знаку заспокоїтися та присвятити тиждень тверезому визначенню подальшого шляху, плануванню та виробленню нової стратегії. Повірте, на вас чекають несподівані подарунки долі та далекосяжні перспективи.

Діва (Король Мечів)

Найближчим часом Дівам потрібно буде проявити в деяких питаннях твердість і впевненість у своїх діях, накопичений досвід та логіку. Завдяки цьому ви зможете досягнути своїх цілей та розв’язати складні ситуації, які вже давно потребували свого вирішення.

Терези (Туз Мечів)

Енергія Молодика допоможе Терезам знайти вихід з непростого становища або вирішення складного питання. Причому воно може прийти як спалах або раптове осяяння. Карта радить найближчим часом не робити необдуманих вчинків, а дотримуватися законів логіки і критичного мислення.

Скорпіон (Королева Жезлів)

Складний тиждень змусить Скорпіонів проявити рішучість й активність Королеви Жезлів і взяти під свою опіку усіх тих, хто цього потребує. Також не виключено, що ви зустрінетеся з активною й темпераментною жінкою, яка зіграє свою роль у вашому житті.

Стрілець (Суд)

Стрільцям доведеться підбивати певні підсумки, приймати важливі рішення та розставляти всі крапки над “і” у своєму житті перед тим, як розпочати новий етап. Молодик цьому сприятиме. Тож нічого не бійтеся, а завершивши “роботу над помилками” сміливо беріться за нові перспективні справи.

Козеріг (Пустельник)

Козероги під впливом енергій місяця та зовнішніх обставин можуть зануритися у свої відчуття та захотіти раптом побути на самоті. Не треба цього лякатися, бо такий стан стане для вас ресурсним і допоможе знайти відповіді на свої питання.

Таропрогноз: Водолій (Четвірка Жезлів)

Привід для радості – ось що знайдуть на цьому тижні Водолії. Чи то успіх у професійній діяльності, чи то отримання фінансового заохочення, чи то важлива подія у стосунках – у будь-якому випадку ви отримаєте підтвердження того, що знаходитесь на правильному шляху.

Риби (Вісімка Пентаклів)

Тиждень вимагатиме від Риб певної зосередженості, старанного опрацювання деталей і самовдосконалення. Завдяки цьому ви отримаєте гарний результат саме в тій сфері, яка для вас є пріоритетною на сьогодні. Загалом карта віщує успішний тиждень з гарною віддачею.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: @kateryna_pylypenko_tarot


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top