ТОП-6 брендів на угорському BCEFW

 
ТОП-6 брендів на угорському BCEFW - 1 - изображение

15 угорських та 4 регіональних дизайнерів представили свої осінньо-зимові колекції на BCEFW. Woman Magazine знайомить читачів з трендами та розповідає про ТОП-6 брендів, які варті вашої уваги. 

ABODI

Фірмовий стиль ABODI поєднує традиційне з сучасним та інноваційним.  Остання колекція AW23/24 продовжує досліджувати зв’язок між історичним і сучасним існуванням Трансільванії. «Трилогія Авеля», написана Ароном Тамазі, трансільванським романістом, аналізує цей неоднозначний зв’язок:

«Ми не можемо мати іншої мети в цьому житті, окрім того, щоб якомога більше пізнати все: барвистий і зигзагоподібний світ, людей, які потребують прощення, народи, які нарікають один на одного; і коли ми дізнаємось усе, наскільки це можливо, повернемося туди, де ми можемо бути вдома».

Колірна палітра сезонів – це холодна цифрова лаванда, що символізує процес дослідження та подорожі, а також червоний кіновар – це любов і зв’язок, сонячний годинник охра та різні відтінки коричневого – це колір землі та паломництва. 

Borbala

Borbala — це модний бренд із Будапешта, який спеціалізується на повторній переробці та переробці пластику. Вони створюють єдиний у своєму роді експериментальний одяг і сережки з пластикових відходів, залишків і вживаного одягу.

Колекція представляє серію експериментів для вирішення найактуальніших питань індустрії моди. Різноманітність кольорів, візерунків і фактур створює особливу, хаотичну естетику.

DAIGE

DAIGE — це сучасний бренд жіночого одягу, який створює унікальний одяг у невеликих, стабільних кількостях. Їхня мета — відзначати автентичну красу та творче самовираження через моду, привносячи трохи магії у звичайне життя.

Креативний директор Мелінда Тот переглядає та переосмислює попередній одяг, який став синонімом бренду, поєднуючи його з абсолютно новими дизайнами. Коли минуле і сьогодення стикаються, справжня сутність DAIGE кристалізується в колекції.

Katti Zoób

Бренд Katti Zoób постійно будує місток між класичним кутюр і сучасною модою. Концепція бренду функціональна та екстравагантна, органічна та геометрична, розкішна та щедро проста, актуальна та вічна. Гармонія протилежностей, як стверджує девіз бренду.

MERO

Péter Merő — модельєр-самоучка. Завдяки своїй дисциплінованості та самовідданості він зміг завоювати прихильників як на угорському, так і на міжнародному ринку.

Бренд MERO заснований на реальних життєвих ситуаціях. Це дає нам можливість носити звичну якість бренду в нашому повсякденному житті. MERO – це ідеальне поєднання впевненості, сміливості та невимушеної елегантності, прихованих у жіночій таємниці.

Pelso

Бренд був заснований у 2012 році провідними дизайнерами Анжелою Месарош і Аттілою Балінтом у Будапешті, і з тих пір працює з відданою командою професіоналів.

Нова колекція пропонує повсякденний, але розкішний комфорт із тонкої віскози та м’якої бавовни. Домінуючі принти збагачують зручні шовкові піжами, махрові кафтани та сорочки. На створення цих візерунків надихнула архітектура Будапешта, яка з ностальгією повертається до популярних візерунків бетонної плитки кінця 1800-х років, доповнених органічними акварельними візерунками, що зображують мотиви на березі озера.


Фото: HFDA / The Sparkle Content


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top