Dance mood: ТОП-5 фільмів про танці, які варто подивитися

Dance mood: ТОП-5 фільмів про танці, які варто подивитися - 1 - изображение

ТОП-5 фільмів про танці

Танець – це мова тіла. Злість, кохання, пристрасть, ніжність, відчай. Танець може передати всі емоції, які зараз багато хто з нас тримає у собі. Woman Magazine зібрав ТТОП-5 фільмів про танці, які варто подивитися.

«Супер Майк: Останній танець», 2023

Пристрасть, танці, кохання – все, що вас точно зіграє цього лютого. «Супер Майк: Останній танець» вже на екранах у кінотеатрах, а значить саме час насолоджуватися історією кохання, де Ченнінг Татум та Сальма Хайєк зіграли головні ролі. 

У продовження першого фільму стриптизер Супер Майк знову має вийти на сцену, залишившись без грошей після невдалої угоди. Він їде до Лондона з багатою жінкою, яка заманює його туди вигідною пропозицією, однак у неї виявляються зовсім інші плани на нього.

До речі, фільм Стівена Содерберга очолив і американський, і світовий бокс-офіси. Woman рекомендує!

«Тримай ритм», 2006

Фільм заснований на біографії танцюриста П’єра Дюлейна. Він влаштовується до середньої школи у неблагополучному районі Бронкс, де директор ставить перед ним непросте завдання – навчити класичним танцям відстаючий клас, що славиться найгіршою поведінкою у школі. Що з цього вийшло?

«Крок вперед», 2006

Класика танцювального кіно!  

Після вечірки Тайлер Гейдж разом із друзями пробираються до місцевої школи мистецтв та ламають реквізити. Затриманий охоронцем, хлопець повинен відпрацювати 200 годин на благо школи. Там він знайомиться з танцівницею, яка допомагає Тайлеру розкрити його талант і змінити світогляд.

«Чорний лебідь», 2010

Голоовна героїня Ніна вперто репетирує щодня, бо мріє про головну партію в «Лебединому озері». Але, прекрасно виконуючи роль Білого Лебедя, вона не гпідходить на роль Чорного. Їй не вистачає внутрішнього вогню. Як вона його у собі запалить? Від чого зможе відмовитися заради особистої свободи у танці?

«Ла-Ла Ленд», 2016 

Емма Стоун та Райан Гослінг виконали головні ролі в оскароносному мюзиклі Дем’єна Шазелла. Це історія кохання дівчини, яка між прослуховуваннями подає каву кінозіркам,  і фанатичного джазового музиканта, змушеного підробляти в зашатних барах. Успіх, що прийшов до закоханих, починає підточувати їхні стосунки. Кохання у танці! 


Фото: Pexel


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top