«Жовті мальви»: Wellboy поділився зворушливим відео

«Жовті мальви»: Wellboy поділився зворушливим відео - 1 - изображение

Wellboy, український артист муз лейблу Papa music, поділився зворушливим відео на пісню «Жовті мальви». Композиція була раніше представлена у складі альбому «8 марабу» та вже полюбилася слухачам.

У новому муд відео артист показав документальні кадри, зняті під час благодійного туру Канадою. Життя команди Антона Вельбоя за лаштунками, підготовка до концертів, фрагменти з виступів та теплі зустрічі з українцями, що далеко від дому – це все і не тільки можна побачити у відео «Жовті мальви».

Тур був на підтримку України. Артист дав концерти у чотирьох містах, а саме у Монреалі, Едмонтоні, Вінніпезі та Торонто. Wellboy активно долучав людей до збору коштів на відбудову українських пам’яток та об’єктів культури, що були зруйновані війною. Окрім цього, під час концерту у Торонто пройшов аукціон, де успішно продали укулеле з кліпу «Вишні».

Wellboy

Музичний інструмент придбала пані Іванна родом із Львівщини за 4000 канадських доларів, це понад 100 000 гривень. Гроші пішли на добру справу. Антон з командою перерахував цю суму на відновлення Балаклійської дитячої музичної школи, яка була пошкоджена окупантами під час повномасштабного вторгнення.

«Від концертів в Канаді та і від Канади в цілому, у мене багато вражень. Я вийшов до людей і качнув. Підбадьорив їх, вони мене. Загалом зробили добру справу на відбудову нашої держави. Була тепла атмосфера. Ми співали разом, люди знали пісні з мого нового альбому. Це приємно. Вони підспівували й «Жовті мальви». Для мене, це як символ, що таки зовсім скоро «розквітнуть жовті мальви під блакитним небом серед зими» і все у нас буде добре. Ми переможемо обов’язково і запанує мир на нашій українській землі. Ми всі, я впевнений, кожен на своєму місці, робимо все можливе від себе, щоб наблизити перемогу над ворогом. Ми все поборемо, бо віримо в хлопців з ЗСУ», – поділився Антон Вельбой.

Нагадаємо, Wellboy днями став амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру» за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики. А у кінці грудня 2022 року презентував альбом «8 марабу» та відео «Додому». Робота за короткий проміжок часу набрала вже майже 5 млн переглядів та не сходить з високих позицій у чартах.


Фото: прес-служба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top