Варто подивитися: топ-5 нових новорічних фільмів

Варто подивитися: топ-5 нових новорічних фільмів - 1 - изображение

Новорічні дні – прекрасна нагода приділити час сім’ї, зустрітися з друзями, відпочити та переглянути атмосферні новорічні кінострічки. Ми підготували добірку нових фільмів, яких ви ще точно не бачили. Приємного перегляду!

«Щоденник Ноель»

Напередодні Різдва молодий письменник Джейкоб Черчер через багато років приїжджає до рідної домівки, щоб навести там порядок, і вступити в права спадщини. Перебираючи запилені речі, чоловік знаходить старий щоденник, який належав Ноель. Водночас у його життя раптово вривається дівчина на ім’я Рейчел, яка шукає свою біологічну матір. Герої вирішують об’єднатись, щоб знайти відповіді на свої запитання.

«Незабутнє Різдво»

Сьєрра Бельмонт – зарозуміла спадкоємиця елітного готелю, вирушає перед Різдвом на гірськолижний курорт. Але повеселитися дівчині не вдається: через шквальний вітер вона зривається зі скелі, після чого вдаряється головою і втрачає свідомість. Пізніше її знаходить Джейк Рассел та доправляє до лікарні. Так, втративши пам’ять, Сьєрра опиняється під опікою чарівного батька-одинака.

«Санта Клауси»

Маленький новорічний міні-серіал розповідає історію Скотта Келвіна. У свої 65 чоловік розуміє, що більше не може бути Сантою. Все своє життя він приносив людям радість, але тепер настав час подумати про себе і свою сім’ю, з якою він планує перебратися на південь від полюса. Та й вік не дозволяє виконувати обов’язки доброго чарівника. Але перед тим, як закинути свої справи, Скотту необхідно підшукати собі гідну заміну, до чого він негайно приступає.

«Невловимий аромат кохання»

Журналістка Наталі Бауер вирішує поєднати роботу з приємним проведенням часу. Занурившись в Інтернет, дівчина починає знайомитися з хлопцями, після чого ділиться своїми любовними пригодами з публікою. Редактор Наталі задоволений, читачі також у захваті. Ось тільки сама Наталі перебуває у засмучених почуттях: адже кожне знайомство закінчується повним провалом. Але одного разу вона все ж таки зустрічає в Інтернеті ідеального хлопця. Наталі летить до нього через усю країну, щоб зробити сюрприз на Різдво, але розуміє, що стала жертвою обману.

«Вартові Галактики: Святковий спецвипуск»

Вартові Галактики, зазвичай, теж дружно відзначають різдвяні свята. Однак Пітеру Квіллу цього разу не до веселощів, оскільки він впав у депресію через розрив з Гаморою. Не в силах далі спостерігати за стражданнями друга, галактичні сторожі вирішують привести до Пітера його улюбленого актора Кевіна Бейкона, як подарунок на Різдво. Але той, звісно, зовсім не був готовий до зустрічі з інопланетянами.

Фото: Freepik


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top