Соломія Вітвіцька у День Миколая здійснила мрію дівчинки в Охматдиті

Соломія Вітвіцька у День Миколая здійснила мрію дівчинки в Охматдиті - 1 - изображение

Соломія Вітвіцька і 7-річна Соломійка із Бучі з мамою

У День Святого Миколая у лікарні Охматдит для маленьких пацієнтів влаштували велике свято! У холі медзакладу працювала резиденція Святого Миколая. Діти читали вірші, співали пісні, ділилися найзаповітнішими мріями і отримували за це подарунки. Ще від березня ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька започаткувала щотижневі концерти в Охматдиті, куди запрошувала українських артистів, аби ті підтримали діточок під час війни. 

Свято для маленьких пацієнтів Охматдиту

У День Святого Миколая це був вже 32-й концерт. На запрошення Соломії цього дня приїхали привітати маленьких пацієнтів лікарні українські зірки Макс Барських, Kamaliya, співачки М’ята та Софія Єгорова, танцювальний гурт Face Factory. А ролі чарівників Миколайчиків приміряли співаки Павло Зібров та Олег Скрипка.

Соломія Вітвіцька у День Миколая здійснила мрію дівчинки в Охматдиті - 2 - изображение

Привітати з Миколаєм маленьких пацієнтів лікарні приїхала Kamaliya

Соломія Вітвіцька у День Миколая здійснила мрію дівчинки в Охматдиті - 3 - изображение

Макс Барських заспівав для маленьких пацієнтів Охматдиту

У День Миколая дитячі мрії повинні здійснюватися! 7-річна Соломійка із Бучі в Охматдиті від початку грудня. У лікарню її доставили після операції по видаленню апендициту, яка призвела до серйозних ускладнень. Малеча вже перенесла три операції. І аби одужання пришвидшити, лікарі поцікавились у Соломійки про її мрії та захоплення. Дівчинка розповіла про улюблений мультик «Енканто», у якому йдеться про сім’ю, що змушена була тікати з рідної домівки і шукати прихисток деінде. Так само як і Соля із родиною виїжджала з окупованої Бучі в Івано-Франківськ. А також дівчинка розповіла про те, що мріє познайомитись із Соломією Вітвіцькою. Виявляється, це улюблена телеведуча малечі.  

 Сюрприз для маленької пацієнтки Охматдиту у День Миколая

Тож, коли Соломія Вітвіцька про це дізналася, зробила справжній сюрприз і завітала до палати дівчинки саме у День Миколая. І подарувала те, що загадала малеча: книжки, розмальовки й пазли про улюблений мультик «Енканто», а також солодощі та футболку, яку можна власноруч розмалювати.

Під час зустрічі з улюбленою ведучою маленька Соля трохи зніяковіла і була небагатослівна. Проте її маму це знайомство розчулила до сліз. Вона розповіла, що коли була вагітною донькою, тоді й вирішила, що назве її на честь телеведучої 1+1.

Після щемливої зустрічі Вітвіцька запросила і маленьку Солю та її маму відвідати концерт в актовій залі лікарні Охматдит. На дітей вже чекали виступи українських артистів і купа подарунків під ялинкою. 

Соломія Вітвіцька у День Миколая здійснила мрію дівчинки в Охматдиті - 4 - изображение

На дітей вже чекали виступи артистів і купа подарунків під ялинкою

А ще Соломія Вітвіцька приготувала солодкий подарунок і для лікарів Охматдиту, які невтомно щодня рятують маленьких пацієнтів від страшних діагнозів – новорічний торт, аби трохи «підсолодити» їм життя і таким чином подякувати за їх важливу працю. 

Соломія Вітвіцька у День Миколая здійснила мрію дівчинки в Охматдиті - 5 - изображение

Солодкий подарунок для лікарів Охматдиту

Фото: пресслужба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top