Vlad Darwin презентував атмосферний реліз «На Різдво»

Vlad Darwin презентував атмосферний реліз «На Різдво» - 1 - изображение

Наближення Різдва і Нового року – це час здійснення бажань. І цього року, як ніколи раніше, люди потребують підтримки та натхнення, віри у мирне життя та світле майбутнє. Український автор та виконавець Vlad Darwin презентує атмосферний реліз «На Різдво».

Про прем’єру Darwin говорить так: 

«Маленькі діти відчувають війну, як і світ, через батьків! В очах дітей ми маємо бути зібраними, в тонусі та з вірою лише у краще! Сльози (а плакати — це нормально) ми залишимо на той момент, коли малеча не бачить… 

Vlad Darwin презентував атмосферний реліз «На Різдво» - 2 - изображение

Vlad Darwin з сином Рональдом та дружиною Крістіною Марті

Пісню «На Різдво» я дарую усім дітям та їхнім батькам, які через військову агресію Росії вимушені зустрічати новорічні свята хто як — в розлуці, на чужині, на окупованих територіях… Цією композицію хочу нагадати усім українцям, що ворог ніколи не зможе відібрати в нас світло душі, мрій та віри в диво. Ми вистоїмо і ми обов’язково переможемо. Також хочу низько вклонитися усім захисникам та захисницям України за можливість подарувати нашим дітям свято та писати музику на рідній землі навіть під час війни”.

Vlad Darwin презентував атмосферний реліз «На Різдво» - 3 - изображение

Артист разом з родиною

Над піснею працювала команда у різних кутках України 

Створення студійної версії пісні «На Різдво» в умовах постійних ракетних обстрілів країни та блекаутів стала справжнім викликом для артиста. Різдвяна композиція передбачала виключно живе звучання усіх інструментів — роялю, струнних, барабанів, гітар та хору. Кожного музиканта потрібно було писати на студії по кілька годин. Тому у реаліях сьогодення музикантам доводилося працювати над композицією Vlad Darwin у різних студіях України, у ті години, коли було світло централізовано та використовуючи енергію генераторів. Це був величезний музичний пазл, який завдяки злагодженій роботі усіх учасників студійного процесу, вдалося зібрати у зазначений термін.

До роботи над піснею Vlad Darwin «На Різдво» були запрошені саундпродюсери Вадим Лисиця та Андрій Тропешко, вокалісти Ольга Нека, Роман Болдузєв, Даніель Небеснюк, піаніст Олександр Огнівець, барабанщик Олександр Люлякін, бас-гітарист Микола Кістеньов, скрипаль Денис Боєв, струнний коллектив «Дивертисмент».

Разом з прем’єрою пісні Vlad поділився атмосферними сімейними світлинами з сином Рональдом та дружиною Крістіною Марті, які символізують втілення родинних мрій для всіх українців! 

Фото: Master Management 360


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top