Макс Барських і TVORCHI разом заспівають різдвяну колядку

Макс Барських і TVORCHI разом заспівають різдвяну колядку - 1 - изображение

Вже цієї неділі, 25 грудня,  у свято Різдва, о 21:00 на каналі ТЕТ телеглядачі побачать музичний різдвяний проєкт під назвою «Ти не один», над яким працює команда телеканалу 1+1 Big Brave Events разом із фестивалем Atlas.  Цього святкового вечора глядачі побачать неочікуваний музичний дует – український співак Макс Барських та переможці Нацвідбору на Євробачення-2023 гурт TVORCHI об’єднаються заради виконання старовинної колядки «Тиха ніч». За словами творців проєкту, композиція отримає нове, цікаве звучання.

«Час від часу я слухаю «Тиху ніч» на ніч. У дитинстві мені співала її сестра або мама. Взагалі багатьом українським дітям як  раніше, так і зараз батьки співають цю пісню перед сном. Тому мені було дуже приємно заспівати її саме у Різдво з гуртом TVORCHI. Завжди радий розділити сцену з талановитими артистами», – прокоментував цю колаборацію Макс Барських.

Макс Барських і TVORCHI разом заспівають різдвяну колядку - 2 - изображение

Макс Барських і TVORCHI разом заспівають різдвяну колядку

Зі свого боку, TVORCHI зазначили, що «Тиха ніч» асоціюється у них з миром та спокоєм. І додали:

«Це тепла різдвяна пісня, яка дуже відгукнулась в наших серцях. Були раді виконати її разом з Максом Барських та подарувати теплі емоції глядачам у вечір Різдва. Ми віримо, що у різдвяну ніч відбуваються справжні дива. Нехай у кожного збудеться щось бажане та приємне».

Артисти та військові поділяться різдвяними традиціями

Нагадаємо, що за форматом різдвяного проєкту, вперше українські артисти, військовослужбовці, волонтери, діячі культури, представники ДСНС та інших служб зберуться у камерній та затишній атмосфері, щоб поділитись своїми різдвяними традиціями та дитячими спогадами. На глядачів очікують несподівані музичні колаборації, українські пісні, які стали хітами під час повномасштабної війни, а також автентичні різдвяні колядки у сучасному музичному обрамленні. Популярні улюблені артисти заспівають з представниками поколінням нової сучасної музики, яка отримала потужний імпульс після з 24 лютого.

Проєкт «Ти не один» матиме благодійну складову  – кожний небайдужий зможе створити різдвяний настрій та надіслати подарунок маленьким підопічним благодійного проєкту СОС«Дитячі містечка», який опікується родинами та дітьми-сиротами. До слова, самі артисти також не залишать українських дітей без подарунків, і комусь випаде унікальна можливість отримати різдвяний сюрприз від учасників проєкту.

Не пропустіть різдвяний проєкт «Ти не один» 25 грудня о 21:00 на телеканалі ТЕТ.

Фото: пресслужба ТЕТ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top