Це позор і дно: KOLA про виступ на росії та артистів з країни-агресорки

Це позор і дно: KOLA про виступ на росії та артистів з країни-агресорки - 1 - изображение

В ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийшов черговий прем’єрний випуск проєкту «Як ти?» з Григорієм Решетником. Цього разу свою душу та емоції оголила KOLAспівачка та авторка пісень, чиї тексти зачепили серця мільйонів, а сингли стали вірусними. Відверто про артистів з країни-агресорки, виступи на росії та популярність – у матеріалі. 

«Колись я виступала на “Новій хвилі” в Сочі, зізналась співачка. – Це просто дно… Там всі співають під “плюс”, там всі з себе роблять не тих, ким вони є»

Якби відмотати час назад, KOLA запевнила, що більше б туди ні за що не поїхала. 

«Це позор. Я взагалі не можу слухати ці пісні. Скажіть, будь ласка, чому рашистські вонючі треки досі з’являються в Top 100: Ukraine?» поділилась  емоціями KOLA. 

Григорій Решетник відзначив, що кожна прослухана російська пісня – це підтримка країни-агресорки та самої війни проти України. 

Також співачка розповіла, як змінилось ставлення українських колег до неї, коли її пісні та творчість стали популярними:

«Зі мною почали вітатися, помічати (усміхається). Тіна Кароль мене підтримала. Вона ніколи раніше не викладала моїх пісень. Я постійно просила. Але ніколи… Я все розумію. Це нормально. Тобі треба кимось стати і написати щось гідне, щоб тебе почали постити. Це треба заслуговувати. Не можна постити постійно всіх».

Фото: особистий архів артистки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top