Співачка KOLA випустила пісню-звернення «Голос»

Співачка KOLA випустила пісню-звернення «Голос» - 1 - изображение

Співачка KOLA презентувала зворушливу пісню-звернення до українців під назвою «Голос». Композиція акцентує увагу на важливості демонстрації своєї патріотичної позиції в соціальних мережах.

В тилу, будь-то відносно безпечні місця України чи закордон, українці тримають не менш важливий, інформаційний фронт. В реаліях нинішньої війни він має велике значення. Адже неодноразово розголос допомагав привернути увагу світу на жахи, що відбуваються в Україні, розв`язувати питання по обміну військовополонених. А ще – вказати на проблему постраждалих від війни та спростувати пропагандистські заяви ворога.

У своїй пісні співачка наголошує – кожен голос важливий. Особливо зараз, коли всі почали втомлюватися від війни та намагатися відгородити свій простір від страшних реалій. Українці мають продовжувати інформаційний опір, не забувати своє коріння та вірити у перемогу.

«Цим треком я звертаюся до всіх українців, які не можуть з будь яких причин піти на фронт, але відчувають відповідальність та бажання допомогти країні у боротьбі з ворогом. В наших силах доносити правду усьому світу за допомогою соцмереж, привертати увагу до проблем українців, закликати світове суспільство до дій. Вже є безліч історій, коли публікація ставала вірусною та, завдяки розголосу, прискорилося розв`язання питання. Сила українців у єдності. Ми, як міцний ланцюг, тримаємося один за одного, боремося за життя та добробут кожного всіма можливими способами. Це наша головна перевага над ворогом», – прокоментувала нову пісню співачка.

Ідею підтримали відомі зірки які прийняли участь у відеокліпі, а автором обкладинки пісні став український художник Даніель Скрипник. Останній, зокрема, відомий своєю співпрацею з Adobe, Billie Eilish та Imagine Dragons. Картину планується виставити на аукціон, а отримані кошти передати на потреби ЗСУ.

Фото: пресслужба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top