Амадор Лопес випустив першу сольну пісню та присвятив її дівчатам

Амадор Лопес випустив першу сольну пісню та присвятив її дівчатам - 1 - изображение

Співак, хореограф та шоумен Амадор Лопес випустив свою першу пісню! Раніше латиноамериканець був фронтменом гурту Rumbero’s, але все змінюється і настав час заспівати сольно. Пісня «Дівчина Козаче» не просто про кохання, це присвята дівчатам, які зараз, у такий тяжкий для країни час, працюють та віддають всю себе задля Перемоги. Це пісня про дівчат-військових, медиків, волонтерів та всіх жінок України, які вимушені були покинути свої домівки через війну росії проти нашої країни. 

«Багато наших жінок лишили всі свої роботи та заняття у минулому та пішли працювати на благо України. Мені здається, що їм приділяється менше уваги, ніж вони того потребують. А я ними пишаюся! У нас найкраща країна, найкращі та найсильніші дівчата і їм потрібно присвячувати пісні, вірші та всіляко захоплюватися ними!», – розповів Амадор Лопес. 

Кліп на пісню «Дівчина Козаче» був знятий у Чернівцях режисером Романом Олійником. За сюжетом дівчина сумує за своїм коханим, якого немає поруч, та робить усе, щоб наблизити їх найшвидшу зустріч. Вона є сукупним образом усіх українських дівчат, які чекають своїх захисників та не зупиняються у своєму бажанні до Перемоги. Головною героїнею відео стала Queen of Ukraine Grand International 2022 Ольга Василів, яка ідеально відобразила все те, що режисер хотів показати в українській дівчині. 

Дивіться відеокліп Амадора Лопеса «Дівчина Козаче» на музичних телеканалах та на офіційному каналі у YouTube

Фото: пресслужба артиста


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top