KAMALIYA представляє прем’єру кліпа та пісні «Кордони»

KAMALIYA представляє прем’єру кліпа та пісні «Кордони» - 1 - изображение

Українська співачка KAMALIYA представила новий ритмічний трек «Кордони» до Дня Збройних сил України.

У кліпі, який виконавиця опублікувала на своєму YouTube-каналі, вона використала кадри з передової та відомі меми з росіянами, а також показала, як зустрічають бійців ЗСУ на звільнених від окупантів територіях.

«У нас свої шляхи і закони! На своїй землі ми не знаємо втоми! Залиш наші кордони і повертайся додому!», – емоційно звернулася артистка до російського ворога

Образ співачки у військовій формі у кліпі як нагадування про те, що нашу Батьківщину боронять не тільки чоловіки, а й сміливі жінки-захисниці. До речі, нещодавно в своєму інтерв’ю програмі «ЖВЛ» артистка зізналася, що теж думала про те, щоби  вступити до лав ЗСУ. 

 «У мене дуже велике оточення військових. І сестра в ЗСУ. Я дочка військового. Я виросла, можна сказати, на полігоні. Мені військові зараз кажуть, що те, що я роблю для України, тим би я й займалася в армії. Тільки офіційно. Тому я зараз про це думаю», – поділилася KAMALIYA. 

Від  початку повномасштабного вторгнення pосії в Україну співачка та її чоловік Мохаммад Захур активно надають гуманітарну допомогу ЗСУ та родинам, які постраждали від російської агресії.

Фото: пресслужба KAMALIYA


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top