Бренд Року-2019: українці визначать кращі бренди

Бренд Року-2019: українці визначать кращі бренди - 1 - изображение

9 квітня на грандіозній Церемонії нагородження бізнес-конкурсу «Бренд Року» будуть оголошені торгові марки – лідери споживчих симпатій в різних категоріях товарів та послуг.

Традиційно церемонія відбудеться в Будинку Офіційних Прийомів, де зберуться представники бізнес-еліти та зірки шоу-бізнесу, щоб визначити, хто отримає високе звання Бренд Року.

Цьорічна церемонія нагородження відбудеться вже вдев’ятнадцяте. Проект «Бренд Року» створено в 2000 році, він став першим бізнес-конкурсом на території України.

Бренд Року-2019: українці визначать кращі бренди - 2 - изображение

Засновник Конкурсу Володимир Співаковський згадує: «До 1999 року слово бренд в Україні ніхто не знав. Мене перепитували: «Бренді? Як пишеться це слово?». Я привіз його з Америки і зробив Конкурс Бренд року України».

Бренд Року-2019: українці визначать кращі бренди - 3 - изображение

У 2001 році Конкурс отримав підтримку Кабінету Міністрів України та Ради підприємців України.

Засновники Конкурсу першими в Україні оголосили про старт нової ери на ринку — брендинг та бренд-менеджмент, допомагаючи просувати та ініціалізовувати бізнес. Таким чином споживач дізнався про Бренди.

«Цього року ми отримали велику кількість заявок на участь в Конкурсі, – розповідає директор «Бренд Року» Ліка Співаковська– «Нас дуже тішить тенденція, з якою розвивається український ринок – серед учасників є компанії з багаторічним досвідом, проте багато й молодих брендів, а також стартапів».

Бренд Року-2019: українці визначать кращі бренди - 4 - изображение

За словами Ліки, бізнес-конкурс взяв на себе відповідальну місію – просування марочних товарів і послуг в Україні, розвиток споживчого суспільства і культури, а також – реальна допомога споживачам обрати дійсно найкращий товар чи послугу серед різноманітних пропозицій.

На урочистій Церемонії для гостей виступають: саксофоніст Олександр Сивак і Galkosta, аудіо – візуальний проект AINA (Айна Вільберг – вокал, Аліса Гурова – contemporary dance), оперна діва Олена Гончарук, художник в третьому поколінні, ведуча і переможниця міжнародних конкурсів краси Ганна Гомонова.

Ведучий вечора: Григорій Решетник.

Церемонія нагородження «Бренд Року-2019» відбудеться за підтримки:

Медіапартнерів: Перший Діловий Телеканал, медіа платформа «Наш», 4 канал, радіо «Голос Столиці», глянцеві видання: Woman magazine, Apriori, Cosmolady. Obozrevatel, Xvatit.com, Mapme.club,Edufuture.biz,Artnews.one, інформаційна агенція Ура-інформ, Marketing Media Review.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top