Об’єднані сміливістю: збір коштів на «Ловця шахедів» об’єднує майже 40 країн

Об’єднані сміливістю: збір коштів на «Ловця шахедів» об’єднує майже 40 країн - 1 - изображение

Остання неділя листопада відзначилася забігом «ОБ’ЄДНАНІ СМІЛИВІСТЮ» – наймасовішою біговою подією від Run Ukraine у 2022 році. Учасники здолали дистанції як онлайн, в різних точках світу, так і офлайн, в Києві.

Бігова подія об’єднала учасників з України та 39-ти країн світу. Офлайн дистанцію в Києві подолали понад 500 бігунів різних рівнів підготовки. А до онлайн участі долучилися сотні бігунів, серед яких Тімоті Снайдер, американський історик та амбасадор UNITED24, з дистанцією у 10 км, та Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я України.

Об’єднані сміливістю: збір коштів на «Ловця шахедів» об’єднує майже 40 країн - 2 - изображение

Благодійний забіг «ОБ’ЄДНАНІ СМІЛИВІСТЮ»

Об’єднані сміливістю

Благодійний забіг «ОБ’ЄДНАНІ СМІЛИВІСТЮ» отримав новий сенс ставши справжнім уособленням незламності Українців. Попри відсутність світла, мобільного зв’язку, води та тепла десятки підрядників в різних містах все ж змогли виготовити медалі, надрукувати банери – зробити усе можливе, аби подія відбулась. Тисячі учасників не переставали тренуватись аби сьогодні вийти на старт з прапором України. 

«Ми зробили це. Незважаючи на стільки перешкод та жорстких умов нових реалій, ми організували забіг та зібрали людей майже з 40 країн. Сьогодні в Києві сніжно та холодно, та все одно наші учасники зібрались на старті та успішно фінішували. Ми пишаємося тим, що можемо робити те, що робимо – бо кожна особиста перемога учасника це внесок у нашу велику, спільну перемогу!», – коментує Вікторія Веремієнко з команди Run Ukraine.

Реєстрація триватиме до 4 грудня 

Натхненні успіхом бігової події, організатори вирішили продовжити терміни реєстрації для онлайн-участі у забігу. Нові учасники зможуть пробігти свої дистанції в будь-який момент у будь-якій точці світу до 4 грудня 2022 року. Для участі можна обрати один з двох форматів нагороди: онлайн-учасники можуть отримати електронну медаль або залізну медаль (поштою).

Об’єднані сміливістю: збір коштів на «Ловця шахедів» об’єднує майже 40 країн - 3 - изображение

Учасники можуть отримати електронну або залізну медаль

Неважливо, яку дистанцію учасник пробіжить (100 метрів чи півмарафон), адже кожен допоможе захисти українське небо від ворожих дронів. І ще раз нагадати, що українці — непереможні, бо об’єднані між собою і з усім світом.  

70% від прибутку Run Ukraine, організатори забігу, передадуть фандрайзинговій платформі UNITED24 для збору на систему протидії ворожим дронам – «Ловця шахедів».

Об’єднані сміливістю: збір коштів на «Ловця шахедів» об’єднує майже 40 країн - 4 - изображение

Забіг триватиме до 4 грудня

Дізнатись більше про забіг та зареєструватися для участі можна тут – bravery.runukraine.org

Фото: Run Ukraine


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top