Тренди осіннього манікюру 2022

Тренди осіннього манікюру 2022 - 1 - изображение

Як казала велика Коко Шанель: «Руки дівчини — це її візитна картка», тож дуже важливо, щоб вони були завжди доглянутими та красивими. Саме тому спеціально для вас ми зробили добірку головних нейл-трендів та ідей для манікюру, які будуть актуальними в останній місяць осені.

Модний манікюр на осінь 2022

Цієї осені популярний дизайн з абстракцією та negative-space. Кожен із них – це завжди чудова ідея аби урізноманітнити однотонний манікюр. У цього стилю немає чітких меж, тож ви маєте в своєму розпорядженні максимальне поле для польоту фантазії.

Тренди осіннього манікюру 2022 - 2 - изображение

Фото: @nailsdnt

Тренди осіннього манікюру 2022 - 3 - изображение

Фото:@magdula.es

Хромований манікюр, додавання втирання, поталі, золотих та срібних деталей – ще один тренд, який додасть індивідуальності  вашому образу.

Тренди осіннього манікюру 2022 - 4 - изображение

Фото: @heygreatnails

Тренди осіннього манікюру 2022 - 5 - изображение

Фото: @betina_goldstein

Також з нами залишаються всі анімалістичні принти – змія, зебра, леопард. Манікюр осені 2022 дарує безліч ідей з «тваринними» принтами – ошатний, блискучий, стриманий, комбінований, контрастний, ніжний.

Тренди осіннього манікюру 2022 - 6 - изображение

Фото: @siya.nails

Тренди осіннього манікюру 2022 - 7 - изображение

Фото: @lera_nails31

Об`ємні фігури, ланцюжки і різноманітні стрази підкоряють серця багатьох дівчат. Чудові дизайни такого манікюру для осені шукайте у відомої nail-майстрині Бетіни Гольдштейн.

Тренди осіннього манікюру 2022 - 8 - изображение

Фото: betina_goldstein

Тренди осіннього манікюру 2022 - 9 - изображение

Фото: @sansungnails

Ретро-завитки із 70-х – тренд, який залишається з нами не перший сезон. Змішуйте та поєднуйте яскраві ефектні кольори з осінніми відтінками, щоб створити унікальний дизайн.

Тренди осіннього манікюру 2022 - 10 - изображение

Фото: @sansungnails

Тренди осіннього манікюру 2022 - 11 - изображение

Фото: @amberjhnails

Намальовані мультяшні нігті Comic nails – ще одна свіжа ідея для вашого осіннього манікюру. Створити цей манікюр досить просто – всі бліки та тіні на нігтях потрібно пофарбувати різними кольорами. Як правило, вибирають матові варіанти для створення додаткового ефекту фарбованого паперу на нігтях.

Тренди осіннього манікюру 2022 - 12 - изображение

Фото: @nolas.nails

Тренди осіннього манікюру 2022 - 13 - изображение

Фото: @grebennikova1607

Модний манікюр осінь 2022 не обійдеться, звісно ж, без френчу. Сміливо обирайте дивовижний френч не лише з білою «усмішкою», але й чорною, що надає особливої ефектності французькому дизайну. Більш веселий і невимушений модний френч ви отримаєте з кольоровим краєм – жовтим, синім, червоним і будь-яким іншим відтінком, що вам сподобався.

Тренди осіннього манікюру 2022 - 14 - изображение

Фото: @sansungnails

Тренди осіннього манікюру 2022 - 15 - изображение

Фото: @overglowedit

Нігті з оптичною ілюзією – ще одина актуальна тенденція у світі манікюру. Простими словами – це нейл-арт, побудований на грі світла та тіні. Техніка полягає у створенні м’якого вертикального градієнта від темнішого відтінку до світлого. Його роблять спочатку посередині нігтя, а потім відбивають у зворотному напрямку на «усмішці» френча. Виходить ефект освітлених заходом сонця нігтів.

Тренди осіннього манікюру 2022 - 16 - изображение

Фото: @nailartbyqueenie

Тренди осіннього манікюру 2022 - 17 - изображение

Фото: @blemota

Текст: Євгенія Власенко

Фото:@sansungnails


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top