Головні beauty-новинки весни 2023

Головні beauty-новинки весни 2023 - 1 - изображениеBeauty-новинки весни 2023: незважаючи на те, що мода циклічна, тренди минулого з кожним роком набувають все нових і нових інтерпретацій. Що ж модного у сфері б’юті навесні 2023 року?

Мікро-френч

В 2023 року тонкий французький манікюр на коротких нігтях у самому топі. Такий дизайн виглядає витончено та елегантно. До речі, використовувати можна не лише класичні комбінації нюду та білого, а й поєднання яскравих кольорів.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Манікюр Хмельницький (@nail.natalikoltsun)


 Об’ємні укладання

Запасіться спреями для об’єму, засобами, що текстурують, і круглим гребінцем, за допомогою якого можна поставити прикореневий об’єм і завити кінчики. Об’ємне укладання в стилі 90-х модне навесні 2023 року.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Зачіски▪️Фарбування▪️Надвірна (@ludka_vs_hair)


Багато стрілок

Класичні чорні стрілки ніколи не виходять із моди. Навесні 2023 варто додати трохи фарб у ваш макіяж, свої стрілки ви можете робити різних кольорів. Наймодніші – злегка розмазані та недбалі. Дякувати тренду з 90-х. Повторити такі можна за допомогою м’якого олівця чи тіней. Що стосується яскравих стрілок, то модні кольори — неоново-синій, бузковий, помаранчевий.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от МАКІЯЖ БРОВКІ ВІЇ ЛАМІНУВАННЯ Житомир (@juliahlyshenko_makeup)

Beauty-новинки весни 2023: Акцент на вії

Не бійтеся клеїти накладні вії. Чим густіше та об’ємніше, тим краще. Ну, а якщо ви все ж таки за натуральність, вибирайте об’ємну туш. Фарбувати ваші вії варто кілька разів.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Вії | Курси | Хуст (@yevheniia_beautymaster)


 «Гола» шкіра

Візажисти відмовляються від щільних, матових текстур та рясного контурингу. У моді легкі флюїди, сяючі та напівпрозорі пудри, вологий блиск та природний рум’янець. Але перед тим, як перейти до макіяжу, варто подумати про грамотний догляд, спрямований не лише на боротьбу з недосконалостями, а й на відновлення мікробіом шкіри.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от GINE MARGRETHE (@ginemargrethe)

 


Автор: Скотченко Дар’я

Фото: pexels


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top