Таропрогноз на 24-30 жовтня: сонячне затемнення ускладнить життя всім знакам

Таропрогноз на 24-30 жовтня: сонячне затемнення ускладнить життя всім знакам - 1 - изображение

Тиждень розпочнеться зі знакової події осені — сонячного затемнення 25 жовтня. Це буде енергетично важкий день, втім і сам коридор затемнень негативно впливатиме на наше життя. Тож краще в цей період не розпочинати нічого нового, не сподіватися на прорив у справах, а економити свою енергію, давати собі відпочинок, наповнюватися попри всі обставини позитивними емоціями, зустрічатися з приємними і цікавими людьми, згадати своє улюблене хобі, тощо. При цьому хочемо ми того чи ні, коридор затемнень вносить певні трансформації в наше життя. Багато чого зміниться навколо і всередині нас. Тому саме в новому таропрогнозі велика кількість старших арканів, що зазвичай означає глобальні процеси і зміни.

Таропрогноз на 24-30 жовтня: сонячне затемнення ускладнить життя всім знакам - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Овен (Трійка Кубків)

Овнам треба трохи відпочити у приємній компанії. А осіння погода тільки сприяє затишній атмосфері спілкування. Тож не відмовляйте собі у подібних задоволеннях. Вони допоможуть пережити негативний вплив коридору затемнення та дадуть вам впевненість у власних силах і рішеннях.

Телець (Колесо Фортуни)

Цей непростий тиждень може здивувати Тельців неочікуваними змінами і різкими поворотами долі. Будьте готові до подібних несподіванок і сприймайте це спокійно і виважено. Усі зміни, які відбудуться зараз, у перспективі дадуть позитивний для вас результат.

Близнюки (Закохані)

Найближчим часом Близнюки стикнуться з необхідністю вибору, який можна назвати випробуванням волі. Дійте за покликом серця, за своєю інтуїцією, і тоді результат вас порадує. Також ця карта несе позитивні зміни в любовних справах.

Рак (Королева Мечів)

Раки в повній мірі відчують вплив сонячного затемнення. Адже карта означає, що прийшов час проявити свої сильні й вольові риси характеру та протидіяти обставинам. Рішучість і стійкість — ось що допоможе вам досягти своїх цілей. Також варто чекати на зустріч із мудрою жінкою, до порад якої слід прислухатися.

Лев (Четвірка Мечів)

Затемнення призведе до вимушеної паузи або перерві у справах для Левів. Використайте це для рефлексії та відпочинку, для відновлення внутрішнього балансу.

Діва (Суд)

Аркан означає, що наразі зміни в житті неминучі, і боятися їх не варто. Потрібно лише бути впевненим у правильності свого вибору. Дівам слід зараз особливо довіряти власному розуму та серцю і рухатися в обраному напрямку, не поспішаючи, але й не зупиняючись.

Терези (Десятка Жезлів)

Терезам варто морально налаштуватися на подолання перешкод в цей непростий період, взявши волю в кулак і згадавши дисципліну. Не втрачайте контроль над ситуацією, але й не беріть на себе занадто багато навантажень, і тоді ви досягнете найкращих для себе результатів.

Скорпіон (Паж Пентаклів)

Скорпіонам нарешті доля надасть довгоочікуваний шанс, навіть якщо нічого подібного вони й не очікували. Реагуйте відразу, коли вам запропонують, наприклад, укласти вигідну угоду, надати практичну допомогу чи моральну підтримку. Погоджуйтесь і дайте собі час сповна насолодитися цим.

Стрілець (Пустельник)

Аркан натякає, що Стрільцям варто найближчими днями покладатися лише на себе, на свою думку і рішення. Усі важливі справи потребуватимуть від вас скрупульозності та відповідальності. Також карта підказує, що вам варто приділити увагу духовним потребам і догляду за собою. Ретрит, медитація чудово підійдуть для цього.

Козеріг (Ієрофант)

Вирішуючи будь-яку справу, дотримуйтесь правил і законів моралі. Питання загальнолюдських цінностей може постати особливо гостро найближчими днями. Не нехтуйте цінними порадами з боку інших людей – вони можуть неочікувано для вас стати важливим ключем для розуміння ситуації в цілому.

Водолій (Справедливість)

У житті Водоліїв нарешті настане момент істини, коли заплутані справи проясняться. А вам доведеться взяти на себе відповідальність і вирішувати складні питання. Карта також означає різні юридичні справи, зустріч з бюрократичними інстанціями, тощо.

Риби (Десятка Пентаклів)

Попри загальну напружену атмосферу коридору затемнення Риби неочікувано можуть зануритися в енергію простого домашнього затишку. Можливі довгоочікувані зустрічі з близькими людьми, друзями, знайомими. Ви зможете відчути необхідну зараз підтримку родинного кола. Це найкращий для вас варіант подолання негативних впливів періоду затемнень.

Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top