Ведучі 1+1 створили модний бренд одягу

Ведучі 1+1 створили модний бренд одягу - 1 - изображение

Ведучі телеканалу 1+1 Валентина Хамайко та Володимир Рабчун, а також стилістка Таня Богинич створили модний бренд одягу під назвою TAIYŌ, що у перекладі з японської означає сонце. Мета – підтримати економіку України та допомогти ЗСУ.

Модна благодійність

Головна місія бренду – якісний та зручний одяг для вільних та активних людей, повернення бізнесу в Україну, збільшення кількості робочих місць та нові підстави для гордості рідною країною.

«Тільки в підтримці одне одного можна вижити в цей непростий період, – вважає Валентина Хамайко. – Цей принцип є невідʼємною складовою частиною бренду TAIYŌ».

Ведучі 1+1 створили модний бренд одягу - 2 - изображение

Володимир Рабчун, Таня Богинич, Валентина Хамайко

«Хотілося бути корисним, допомагати, платити податки під час війни. У мене як у стиліста було бажання працювати саме з одягом. Дуже зраділа, коли Валя та Вова підтримали мене в цьому», – зазначила Богинич.

«Натхнення Тані передалося і нам із Валею. Цікаво було все – від творчості до благодійності», – додав Рабчун.

Бренд запускали протягом трьох місяців. За словами Хамайко, ніхто не знав, що з цього вийде, грошей не було. Зірки просто хотіли підтримати одне одного.

«Це стало таким надихаючим моментом. Наші думки тепер були спрямовані у бренд та роботу, а новини, що пригнічують, відійшли на другий план», – зізналася Хамайко.

Зараз бренд випускає ексклюзивні колекції в обмеженій кількості, тобто дропи. Є як жіноча, так і чоловіча лінійка. Перша колекція складається із спортивних костюмів.

Ведучі 1+1 створили модний бренд одягу - 3 - изображение

Інна Мірошниченко у TAIYO

«Ми рухаємося маленькими, але впевненими кроками, як Україна – до перемоги», – наголосила Хамайко.

Водночас замовлення вже надходять із різних куточків світу.

«Польща, Німеччина, Канада, Ізраїль, Австрія, США, Грузія, Нідерланди. Там уже носять TAIYŌ. Щомісяця частину із заробітку донатимо на благодійність. Зараз допомагаємо “Голосу країни” разом із “Повернись живим” та dobro.ua зібрати необхідну суму у три мільйони гривень на кошти аеророзвідки для ЗСУ. Приєднуйтесь і ви», – сказав Рабчун.

Ведучі 1+1 створили модний бренд одягу - 4 - изображение

Тімур Мірошниченко у TAIYO

А якщо це замовлення у межах Києва, то самі засновники – Валя, Таня і Вова власноруч доставляють їх своїм клієнтам, яких дуже цінують.

Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top